Sailor Moon short parodies
+2
King Syaoran
Red&Blue
6 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon short parodies
Μιά και είχα πολύ έμπνευση και όρεξη, είπα να κάνω και γω ένα parody! Σίγουρα θα περιμένετε να δείτε κάποιο βίντεο, αλλά δεν είναι!! Το parody αυτό είναι φτιαγμένο με εικόνες από διάφορα επεισόδια της σειράς, με λίγο αλλαγμένους τους διαλόγους. Οι εικόνες είναι ανεβασμένες στο google drive και μπορείτε να τις δείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://drive.google.com/folderview?id=0B8Tq8Hs3jdejTEQ5MW56SXFHSDA&usp=sharing
Απλά, πατάτε πάνω στην πρώτη εικόνα για μεγένθυνση και πηγαίνετε είτε στην επόμενη είτε στην προηγούμενη με τα βελάκια που θα εμφανιστούν αριστερά και δεξιά (ή με τα βελάκια του πληκτρολογίου).
Ελπίζω να σας αρέσουν! Είμαι (σχεδόν) σίγουρη οτι θα γελάσετε!!
https://drive.google.com/folderview?id=0B8Tq8Hs3jdejTEQ5MW56SXFHSDA&usp=sharing
Απλά, πατάτε πάνω στην πρώτη εικόνα για μεγένθυνση και πηγαίνετε είτε στην επόμενη είτε στην προηγούμενη με τα βελάκια που θα εμφανιστούν αριστερά και δεξιά (ή με τα βελάκια του πληκτρολογίου).
Ελπίζω να σας αρέσουν! Είμαι (σχεδόν) σίγουρη οτι θα γελάσετε!!
Re: Sailor Moon short parodies
Μου άρεσε σε γενικές γραμμές αν και μου έκοβε τη φόρα όταν έβλεπα αισχρά. θέλω να γελάω με έξυπνα πράγματα και όταν βλέπω αισχρά μου κόβεται το γέλιο.
Πάντως γέλασα οταν πήγε να πλακώσει στο ξύλο η Πλούτωνας την Ουσάγκη ενώ πραγματικά προσπαθούσ ενα χτυπήσει τη μύγα που πήγε να διασχίσει το χρόνο. Δεν το περίμενα μου ήρθε απότομο και έσκασα στα γέλια. Και το πιο αστείο απ'όλα ήταν η Λούνα στην Τατιάνα που ήθελε διαζύγιο. Και το κοινό της Ταττιάνα, λύθηκα στα γέλια δεν μπορούσα να κρατηθώ.
Πάντως γέλασα οταν πήγε να πλακώσει στο ξύλο η Πλούτωνας την Ουσάγκη ενώ πραγματικά προσπαθούσ ενα χτυπήσει τη μύγα που πήγε να διασχίσει το χρόνο. Δεν το περίμενα μου ήρθε απότομο και έσκασα στα γέλια. Και το πιο αστείο απ'όλα ήταν η Λούνα στην Τατιάνα που ήθελε διαζύγιο. Και το κοινό της Ταττιάνα, λύθηκα στα γέλια δεν μπορούσα να κρατηθώ.
Το εκτιμώ που ήσουν απόλυτα ειλικρινής μαζί μου. Να πω οτι αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια σε parody, οπότε δεν έχω καθόλου εμπειρία! Οσο για τα αισχρά, εντάξει! Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ανέχεται ο καθένας και τι όχι! Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα!King Syaoran wrote:Μου άρεσε σε γενικές γραμμές αν και μου έκοβε τη φόρα όταν έβλεπα αισχρά. θέλω να γελάω με έξυπνα πράγματα και όταν βλέπω αισχρά μου κόβεται το γέλιο.
Το ξέρω οτι θα 'ταν τέλειο με ήχο και βίντεο, αλλά εκτός του οτι δεν έχω μικρόφωνο, θα ήταν πολύ δύσκολο να κάνω όλες τις φωνές και δεν ξέρω να χειρίζομαι προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, όπως windows movie maker!! Πιστεύω πως θα ήταν σχεδόν αδύνατο να κάνω τη Σέιλορ Πλούτωνα να φαίνεται οτι κρατάει τη μυγοσκοτόστρα ή να ενσωματώσω δύο βίντεο μαζί, όπως αυτό με την Τατιάνα!marianthie wrote:kala htan polu pethxhmena asteia tha ta prothmous na ta ekanes me binteo kai fwnh !
Ηταν πολυ καλο λυθηκα στα γελια εκει με την πλουτωνα και με την τατιανα
Καποια ήταν πολύ καλα! Αυτά με τη Σέτσουνα και τον Μοτόκι ήταν επικα!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
πολύ ωραία parodies!!!γέλασα πάρα πολύ!!!κι άλλα κι άλλα
Rorouli- Moonlight Knight
- Number of posts : 161
Registration date : 2012-04-19
Similar topics
» sailor moon indepentent short movie
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Supreme new
» Sailor Moon Fanfiction
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Supreme new
» Sailor Moon Fanfiction
Page 1 of 1