Sailor Moon Fanfiction
+3
Queen Nehelenia
alexia6272
Neo-RedRanger
7 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon Fanfiction
Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς από εσάς παιδιά να βάλει τη φαντασία του πάνω σε μια ιστορία που να περιλαμβάνει τα κορίτσια; είτε σε κείμενο είτε στο δικό σας manga...Θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Re: Sailor Moon Fanfiction
nai kai egw ayto pisteyw.
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
ρίχτε μια ματιά εδώ! http://animexx-en.onlinewelten.com/doujinshi/zeichner/593423/43643/
Queen Nehelenia wrote:ρίχτε μια ματιά εδώ! http://animexx-en.onlinewelten.com/doujinshi/zeichner/593423/43643/
΅Ο΅.
Nehelenia, diko sou einai to doujin?
johnangel wrote:όσο περιμένετε να κατέβει το επεισόδιο, ρίξτε μία ματιά εδώ! Την ετοιμάζουν καιρό τα παιδιά και νομίζω αξίζει FanMadeMovieSoon
εμείς με κάτι παιδιά είχαμε φτιάξει τον κόσμο των Sailor στο DnD με στατιστικά κτλ. Θεωρείται fanfic φαντάζομαι όποια ιστορία και αν παίξαμε! Με πολύ γέλιο... φυσικά... κρίμα που δεν υπάρχουν άτομα πολλά να ασχολούνται στην επαρχία... είμαστε 4 κοπέλες που παίζαμε και είχαμε και 2 αγόρια μπαλαντερ, μία έρχοταν μία όχι
Edit Θα ήθελα πολύ να διαβάσω fanfic πάνω στην Super, μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο από τις δύο πρώτες
Edit Θα ήθελα πολύ να διαβάσω fanfic πάνω στην Super, μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο από τις δύο πρώτες
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
Similar topics
» Ελληνικό Fan Dub Sailor Moon
» Moon Power Α λα Sailor V
» my first video with sailor moon!!!!
» 20 χρόνια Sailor Moon!
» My Big Fat Sailor Moon Wedding
» Moon Power Α λα Sailor V
» my first video with sailor moon!!!!
» 20 χρόνια Sailor Moon!