Sailor Moon Supreme new
+4
Moonbright
ange-chan1993
Neo-RedRanger
alexia6272
8 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon Supreme new
paidia exete dei Sailor Moon Supreme? kai pws sas fenete? egw pantos otan to eida moy arese para poly. perhmeno kai ths dhkesas enthposhs.
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Re: Sailor Moon Supreme new
h douleia einai polu kalh!!!!! kai emena m aresai!!!! mono ena mikro polu mikro 8emataki to exw me ton typo tou sxediou!!! san upo8esh genikotera einai polu kalo!!!
symfwnw kai egw, ti ta thelan ta kolan.
alexia6272- Royal Guard
exeis dikio, to xalah ligaki.
alexia6272- Royal Guard
Πιασαμε την βερσιον του Στεφανο; Να πω και εδω την κουβεντα μου
Ο τυπος εχει πολυ ρεντα και ταλεντο. Ειναι ο πρωτος ανθρωπος που εχω δει να σχεδιαζει σε χαρτι με στυλο καθαρες γραμμες χωρις μολυβατα προσχεδια. Και ο τροπος που κανει το CG στο photoshop ειναι φοβερος. Ειναι τρομερη εμπνευση διοτι χρησιμοποιει τα πιο απλα μεσα (χαρτι-στυλο-σκανερ-photoshop 6-movie maker) και δινει πολυ ωραια αποτελεσματα.
Δυο πραγματα, ομως, με χαλανε. Το οτι δεν ξερει πολλα απο animation κατι που φαινεται διοτι ολα τα κλιπακια που φτιαχνει μοιαζουν με visual novel ιστοριες (δηλαδη ακινητα σωματα, ειδικα εφε παντου και ελαχιστη κινηση σε χερια / στοματα και αμα χρειαζεται κινηση σωματος απλως κανει μια pan μετακινηση) και το αλλο ειναι με τα κολαν οπως προανεφερε και ο Νeo.
Οι μεταμορφωσεις του, ομως, οπως ειπα και καπου αλλου, μου φαινονται πολυ καλες.
Ο τυπος εχει πολυ ρεντα και ταλεντο. Ειναι ο πρωτος ανθρωπος που εχω δει να σχεδιαζει σε χαρτι με στυλο καθαρες γραμμες χωρις μολυβατα προσχεδια. Και ο τροπος που κανει το CG στο photoshop ειναι φοβερος. Ειναι τρομερη εμπνευση διοτι χρησιμοποιει τα πιο απλα μεσα (χαρτι-στυλο-σκανερ-photoshop 6-movie maker) και δινει πολυ ωραια αποτελεσματα.
Δυο πραγματα, ομως, με χαλανε. Το οτι δεν ξερει πολλα απο animation κατι που φαινεται διοτι ολα τα κλιπακια που φτιαχνει μοιαζουν με visual novel ιστοριες (δηλαδη ακινητα σωματα, ειδικα εφε παντου και ελαχιστη κινηση σε χερια / στοματα και αμα χρειαζεται κινηση σωματος απλως κανει μια pan μετακινηση) και το αλλο ειναι με τα κολαν οπως προανεφερε και ο Νeo.
Οι μεταμορφωσεις του, ομως, οπως ειπα και καπου αλλου, μου φαινονται πολυ καλες.
ειναι αλλη σαιζον μετα το 200ο επεισοδιο; γιατι δεν νομιζω να την ξερω
lapo- Active Member
- Number of posts : 79
Registration date : 2012-01-25
Είναι fanmade σεζόν αυτή. Ο δημιουργός έχει πολύ καλό χέρι κι έφτιαξε πολύ καλά τις Πολεμίστριες Sailor...σχεδόν...
πολύ ωραία δουλεια!
ωραία ιστορία και ενδιαφέρον σχέδιο!!! (αν και λίγο τρομαχτικό... δν είναι? :Ρ)
αυτο με τα κολαν είναι λίγο κουφο αλλά... κατα τα άλλα μου άρεσε!!!
ωραία ιστορία και ενδιαφέρον σχέδιο!!! (αν και λίγο τρομαχτικό... δν είναι? :Ρ)
αυτο με τα κολαν είναι λίγο κουφο αλλά... κατα τα άλλα μου άρεσε!!!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon Fanfiction
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon Fanfiction
Page 1 of 1