Sailor Moon Transformation & "Haruka and Michiru Touching hands"
4 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon Transformation & "Haruka and Michiru Touching hands"
Γεια και χαρά σε όλους! Έχω καιρό να ποστάρω videάκι στο λογαριασμό του youtube, και αυτό επειδή τρέχω με τη δουλειά...
Εδώ *** σας έχω μία ιδέα μου, όσο άκουγα ένα trance κομμάτι από Gareth Emery. Λέγεται "Sanctuary" και νομίζω ταιριάζει απόλυτα στις 3 πρώτες μεταμορφώσεις της Sailor!
Σχεδόν ξεχνάμε την αρχική μουσική, μ? (Ιεροσυλία, ντροπή μου.) Θα περιμένω σχόλια πάνω σε αυτή τη πιο "μοντέρνα" εκδοχή της μεταμόρφωσης!
Α! Και να μη ξεχάσω για τους πιθανούς fan της Sakura, εδώ *** έχω ένα μικρό trailer για το 15ο επεισόδιο της σειράς που ανέβασα στο "SakuraChannel" μου! Ελπίζω να σας αρέσουν! φιλιά
Εδώ *** σας έχω μία ιδέα μου, όσο άκουγα ένα trance κομμάτι από Gareth Emery. Λέγεται "Sanctuary" και νομίζω ταιριάζει απόλυτα στις 3 πρώτες μεταμορφώσεις της Sailor!
Σχεδόν ξεχνάμε την αρχική μουσική, μ? (Ιεροσυλία, ντροπή μου.) Θα περιμένω σχόλια πάνω σε αυτή τη πιο "μοντέρνα" εκδοχή της μεταμόρφωσης!
Α! Και να μη ξεχάσω για τους πιθανούς fan της Sakura, εδώ *** έχω ένα μικρό trailer για το 15ο επεισόδιο της σειράς που ανέβασα στο "SakuraChannel" μου! Ελπίζω να σας αρέσουν! φιλιά
Re: Sailor Moon Transformation & "Haruka and Michiru Touching hands"
Παιδάκια εδώ *** σας έχω και μία ιδέα μου σχετικά με την σκηνή στην S season όπου η Haruka και η Michiru αγγίζουν τα χέρια τους. Φαντάζομαι έχετε καταλάβει οτι μου αρέσει να αλλάζω την αυθεντική μουσική με κομμάτια που μου αρέσουν, οπότε πάλι έκανα το ίδιο... περιμένω σχόλια!
πολύ ωραία η ιδέα σου με το βίντεο της Σακούρα!
Μόνο το διάτιτλο που πέφτει στο 0:20 να άφηνες πιο πολύ ώρα... δεν πρόλαβα να το διαβάσω με την πρώτη!
Μόνο το διάτιτλο που πέφτει στο 0:20 να άφηνες πιο πολύ ώρα... δεν πρόλαβα να το διαβάσω με την πρώτη!
pv pv zalisthka me to binteaki me thn eugelia sto amaxi!!!johnangel wrote:Παιδάκια εδώ *** σας έχω και μία ιδέα μου σχετικά με την σκηνή στην S season όπου η Haruka και η Michiru αγγίζουν τα χέρια τους. Φαντάζομαι έχετε καταλάβει οτι μου αρέσει να αλλάζω την αυθεντική μουσική με κομμάτια που μου αρέσουν, οπότε πάλι έκανα το ίδιο... περιμένω σχόλια!
Τέλειο το βιντεο με την sailor moon και τέλειο το κανάλι σακουρα,ξέρεις όμως που μπορώ να τα βρω να τα κατεβάσω?
Δεν πίστευα πως ακόμα και σήμερα υπάρχει κάποιος που διαβάζει τόσο παλιά ποστ μου! Makotosan θέλω καιρό τώρα να ετοιμάσω ένα τόρρεντ με 35 επεισόδια της Sakura που έχω στο Youtube, αλλά στο BlueWhite που είμαι, χρειάζεται πρόσκληση για εγγραφή και θα είναι δύσκολο για πολλούς να μπουν και και να τα κατεβάσουν... Προς το παρόν κατέβασε αν θες έναν από τους πολλούς YouTube Downloaders και κατέβασε τη σειρά επεισόδιο - επεισόδιο. έχω αφαιρέσει την έναρξη για να μη κουράζω, και για να μπαίνουν κατευθείαν στο "ζουμί"!
Μπορείς να ανεβάσεις στο youtube και τους τίλους τέλους
Μόλις βρω λίγο χρόνο, έχω σκοπό να ανεβάσω τα 3 special 10λεπτα επεισόδια όπως και τους τίτλους τέλους! Μάλλον μέσα στις γιορτές!
Similar topics
» Sailor Moon Crystal Season 3 transformation Wod Version
» Sailor Moon Supreme new
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon around the world
» Sailor Moon Supreme new
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon around the world
Page 1 of 1