Sailor Moon around the world
5 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon around the world
Σας παρουσιάζω τη λίστα με τα ονόματα των χαρακτήρων όπως προβλήθηκε η Sailor Moon σε διάφορες χώρες του κόσμου.
http://www.soul-hunter.com/sailormoon/world1.html
http://www.soul-hunter.com/sailormoon/world1.html
Re: Sailor Moon around the world
kala respect xD prin ligo to eida!!!! einai gia trela gelia !!! liwsimo teleiws!!! apo p na arxiseis kai p na teleiwseis xD kai meta paraponiomaste gia to dub tou ant1 kai thn allagh tou "usagi" se "bunny" se alles xwres ginetai ths kakomoiras xaxaxaxaxxaxaxa xD
μονο η λουνα και η ντιανα και ο εντιμιον κρατησαν παγκοσμιος τα ονοματα τους παντος δεν ειχαν αδικο που τα αλλαξαν φανταστητε την μπανι να την ακουγαμε κουνελακι χαχαχα ειμαι το κουνελακι τσουκινο ειμαι 14 χρονων...η το ουσαγκι ...θα μου θυμιζε καρα τε κιντ και οχι παδικο!!γιαυτο το αλλαξαν σε σερινα στην αγγλικη μεταγλωτιση απο την αλλη καποια τα αλλαξαν χωρις λογο!
Στην Ιβηρική χερσόνησο και στη Λατινική Αμερική μπέρδεψαν την SM με βραζιλιάνικη σαπουνόπερα
Luna wrote:Εμείς είχαμε και το θεϊκό "Φεγγάρω"
Εμένα το Φεγγάρω μάρεζε :p
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να αλλάζουνε τα Γιαπωνέζικα ονόματα. Ακόμα κι αν θέλανε να τοα προσαρμόσουν στην εκάστοτε γλώσσα, θα έπρεπε με την ίδια λογική να αλλάξουν και τα ονόματα των τοποθεσιών. Σαν να λέμε ότι τα κορίτισα θα τρέχουν στο Μοναστηράκι
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Usako wrote:Luna wrote:Εμείς είχαμε και το θεϊκό "Φεγγάρω"
Εμένα το Φεγγάρω μάρεζε :p
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να αλλάζουνε τα Γιαπωνέζικα ονόματα. Ακόμα κι αν θέλανε να τοα προσαρμόσουν στην εκάστοτε γλώσσα, θα έπρεπε με την ίδια λογική να αλλάξουν και τα ονόματα των τοποθεσιών. Σαν να λέμε ότι τα κορίτισα θα τρέχουν στο Μοναστηράκι
Και το κεντρικό σημείο θα ήταν το Σύνταγμα
Παντως η ελληνικη Sailor Moon ειχε τα περισσοτερα γνησια ονοματα σε συγκριση με τις αλλες χωρες!
Επισκέπτης- Guest
Luna wrote:Kαι θα πήγαιναν σε ένα σχολείο που δε θα είχε βιβλία
Η Μπανυ παντως θα ηταν πολυ χαρουμενη
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon και απόκριες!!
» Sailor Moon Tattoo
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon/ Point zero
» Sailor Moon και απόκριες!!
» Sailor Moon Tattoo
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon/ Point zero
Page 1 of 1