Sailor Moon Crystal
+20
Dr_SLUMP
vanakita
Red&Blue
Faldaina
ange-chan1993
kawaii Venus
haruka-cheng
Skream
King Syaoran
marianthie
makotosan
alexia6272
Adis
ILoveHana
Neo-RedRanger
Queen Nehelenia
Luna
Moonbright
Mamoru-chan
Usako
24 posters
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sailor Moon Crystal
Νέο extended τρέιλερ, με νέα μουσική και τον χαρακτηριστικό "λόγο" της σέιλερ μουν στο τέλος. Κάτι μου λέει ότι αυτή θα είναι η μουσική τις μεταμόρφωσης. Τι λέτε;
CrescentBeam21- Moonlight Knight
- Number of posts : 104
Registration date : 2013-01-20
Μου άρεσε αρκετά η μουσική και πιστεύω κι εγώ ότι πρόκειται για τη μεταμόρφωση Κατά τα άλλα το τρέιλερ είναι ίδιο με το προηγούμενο...
Last edited by Mamoru-chan on Wed Jun 25, 2014 3:16 pm; edited 1 time in total
paidia se mena h moysikh den moy arese katholoy xalia einai gia mena...
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Έ έχει και μια ακόμα ατάκαMamoru-chan wrote:Μου άρεσε αρκετά η μουσική και πιστεύω κι εγώ ότι πρόκειται για τη μεταμόρφωση Κατά τα άλλα το τρέιλερ είναι λιδιο με το προηγούμενο...
Μετά από αυτό, δεν περιμένω να δω/ακούσω κάτι εντυπωσιακό απ' τη νέα σειρά.
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε που εβαλαν το ιδιο βιντεο ας εκαναν ενα καινουργιο!!!αυτο το πραγμα να σερβηρουν σηνεχεια τα ιδια και τα ιδια λιγο διαφορετικο οπως με το μανγκα και ολα αυτα που βγαζουν ποσο κοπο θα τους ηταν να εδειχναν κατι περισσοτερο.η μουσικη μου φανηκε εντελως ακυρη επειδη ειναι εντελως αντιθετη με το πρωτο.
Και η μεταμόρφωση είναι 3D!
Για την μεταμόρφωση ωστόσο έχω ανάμεικτα συναισθήματα
Το νέο όπενινγκ είναι τόσο τέλειοοοοοοοο!
Και η μεταμόρφωση είναι 3D!
Για την μεταμόρφωση ωστόσο έχω ανάμεικτα συναισθήματα
Τελειο οπςνινγκ!!!!η μεταμορφωση εμενα πολυ σαν καποιες φανμειντ πολυ μου μοιαζουν.ο μαμορου τι ωραιος.παντος ενα ειναι το σηγουρο το νεο ανιμε ειχε στοχος τους φανς που μεγαλωσαν και σηγουρα το αγαπαμε ακομα .
παντος δεν το περιμενα μου αλλαξε εντελως σημερα η γνωμη μου πραγματικα περιμενω οτι το νεο ανιμε θα εναι υπεροχο.
παντος δεν το περιμενα μου αλλαξε εντελως σημερα η γνωμη μου πραγματικα περιμενω οτι το νεο ανιμε θα εναι υπεροχο.
einai telio den to ppistebo simera to proi elega ante pote tha doume liga perisotera apo ton trailer kai na pou egine to thabma ... Mou aresan ola parapoli einai kalitero apo oti perimena ... se orismena simia mou thimizei to palio anime...
v tz- Moonlight Knight
- Number of posts : 122
Registration date : 2014-05-13
Καταπληκτικό το νέο opening!!!!!!! Ακόμα καλύτερο απ' ό,τι περιμενα!!!! Και έμεινα -κυριολεκτικά- με ανοιχτό το στόμα όταν είδα την μεταμόρφωση!!!!
Κάτι μου λέει οτι θα έχουμε ένα κύμα οπαδών του παλιού που θα λένε οτι η μεταμόρφωση είναι για τα μπάζα μόνο και μόνο επειδή είναι 3D.
Δοκιμάστε, αγαπητοί μου να κάνετε 3D με τόσο φυσική κίνηση και με τέτοιο φωτισμό ώστε να δίνει αίσθηση 2,5D όπως εδώ και μετά ακούμε τα παράπονά σας xD
Έχω εκπλαγεί από το πόσο όμορφη γίνεται η καινούργια σειρά. Όλα είναι υπέροχα.
Δοκιμάστε, αγαπητοί μου να κάνετε 3D με τόσο φυσική κίνηση και με τέτοιο φωτισμό ώστε να δίνει αίσθηση 2,5D όπως εδώ και μετά ακούμε τα παράπονά σας xD
Έχω εκπλαγεί από το πόσο όμορφη γίνεται η καινούργια σειρά. Όλα είναι υπέροχα.
vanakita- Moonlight Knight
- Number of posts : 114
Registration date : 2012-11-19
Vanakita με έχει κουράσει λίγο το με πόσο πάθος υπερασπίζεσαι το νέο ανιμε. Δεν τολμάει να πει κάποιος κάτι τρέχεις να το υπερασπιστείς.
Τι πάει να πει "Δοκιμάστε, αγαπητοί μου να κάνετε 3D με τόσο φυσική κίνηση και με τέτοιο φωτισμό ώστε να δίνει αίσθηση 2,5D όπως εδώ και μετά ακούμε τα παράπονά σας" βλέπεις κανέναν 3d ανιμέιτορ εδώ πέρα;
Το ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε ή ότι είναι δύσκολο σημαίνει πως θα πρέπει να μας αρέσει κιόλας;
Και έχω δει και καινούριους φαν να λένε πως τους ξενίζει λίγο το πάντρεμα 2d με 3d. Το έχουν κάνει και σε άλλες σειρές και πάντα δίχασε. Έρχεσαι λοιπών να μας πεις εσύ κολλημένους στα παλιά επειδή έχουμε την δική μας άποψη και αισθητική;
Εγώ από την μεταμόρφωση περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό με όμορφα χρώματα και πιο εντυπωσιακή μουσική και ηχητικά εφέ.
Δεν είναι άσχημη, μπορώ να πω πως μου αρέσει αλλά περίμενα κάτι καλύτερο.
Η αρχή της είναι καλύτερη και όσο προχωράει το χαλάει. Βασικά δεν μου αρέσει πως έχουν σχεδιάσει κάποια πράγματα στο 3d χπ βρίσκω την κορδέλα άσχημη, τα άκρα πολύ μακριά και το φεγγάρι με τα λουλούδια στο τέλος κακοφτιαγμένο.
Με ξετρέλανε η εμφάνιση της καρφίτσας και μου αρέσει πολύ η αρχή και το πως εμφανίζετε η τιάρα στο τέλος.
Θέλω πολύ να το δω σε καλύτερη ποιότητα. Σίγουρα θα μου αρέσει περισσότερο.
Τι πάει να πει "Δοκιμάστε, αγαπητοί μου να κάνετε 3D με τόσο φυσική κίνηση και με τέτοιο φωτισμό ώστε να δίνει αίσθηση 2,5D όπως εδώ και μετά ακούμε τα παράπονά σας" βλέπεις κανέναν 3d ανιμέιτορ εδώ πέρα;
Το ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε ή ότι είναι δύσκολο σημαίνει πως θα πρέπει να μας αρέσει κιόλας;
Και έχω δει και καινούριους φαν να λένε πως τους ξενίζει λίγο το πάντρεμα 2d με 3d. Το έχουν κάνει και σε άλλες σειρές και πάντα δίχασε. Έρχεσαι λοιπών να μας πεις εσύ κολλημένους στα παλιά επειδή έχουμε την δική μας άποψη και αισθητική;
Εγώ από την μεταμόρφωση περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό με όμορφα χρώματα και πιο εντυπωσιακή μουσική και ηχητικά εφέ.
Δεν είναι άσχημη, μπορώ να πω πως μου αρέσει αλλά περίμενα κάτι καλύτερο.
Η αρχή της είναι καλύτερη και όσο προχωράει το χαλάει. Βασικά δεν μου αρέσει πως έχουν σχεδιάσει κάποια πράγματα στο 3d χπ βρίσκω την κορδέλα άσχημη, τα άκρα πολύ μακριά και το φεγγάρι με τα λουλούδια στο τέλος κακοφτιαγμένο.
Με ξετρέλανε η εμφάνιση της καρφίτσας και μου αρέσει πολύ η αρχή και το πως εμφανίζετε η τιάρα στο τέλος.
Θέλω πολύ να το δω σε καλύτερη ποιότητα. Σίγουρα θα μου αρέσει περισσότερο.
Συγγνωμη αν ο ενθουσιασμός μου σε έφερε σε δύσκολη θέση.
vanakita- Moonlight Knight
- Number of posts : 114
Registration date : 2012-11-19
Δεν είπα πουθενά πως μιλούσες σε μένα προσωπικά. Παντού μιλάω στον πληθυντικό, Έχουμε, κάνουμε, ΜΑΣ. Απλώς πιστεύω πως ο καθένας έχει τι δική του άποψη και πρέπει να την σεβόμαστε.
Για όποιον δεν το έχει βρει ακόμη,το Sailor Moon Crystal θα μεταδοθεί σε αυτήν την ιστοσελίδα και θα είναι διαθέσιμοι Αγγλικοί,Ιαπωνικοί,Παραδοσιακοί Κινεζικοί,απλοποιημένοι κινεζικοί,αλλικοί,Κορεατικοί,Ιταλικοί,Γερμανικοί,Ισπανικοί,Πορτογαλικοί,τουρκικοί,Ινδονησιακοί και Μαλαισιανοί υπότιτλοι Βασικά για εμάς που θα το δούμε με αγγλικούς υπότιτλους υπάρχει άλλη ιστοσελίδα ( http://ch.nicovideo.jp/sailormoon_English ) αλλά έβαλα επάνω την ιαπωνική γιατί περιέχει πάρα πολλές πληροφορίες!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το πρώτο επεισόδιο!!!!!! Και δεν θύμιζε καθόλου live action,ήταν απολύτως πιστό στο manga! Επίσης,είδατε πόσες προβολές μάζεψε; Όταν έβαλα να το δω εγώ (13:05) είχε γύρω στις 3.000! Ήμουν κάπως έτσι: Τώρα που γράφω το μήνυμα έχει σχεδόν φτάσει τις 6.000! Σε μισή ώρα! Η ιαπωνική έκδοση έχει 25 ( ) χιλιάδες! Και οι υπόλοιπες εκδόσεις έχουν πάνω από 2.000 η καθεμία! (εκτός από την τούρκικη που έχει 200 ( ), την πορτογαλική με 700 και την Bahasa Melayu με 39 (πολύ αγαπούν την Sailor Moon στην Μαλαισία )) Είναι απίστευτα νούμερα για μισή ώρα που είναι δημοσιευμένο! Τέλος πάντων,είμαι σίγουρος ότι όλοι ανυπομονούμε για το επόμενο! 19 Ιουλίου!
Το κατέβασα το επεισόδιο. Αύριο μεθαύριο θα το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.
Όπως είπε ο μαμορου τσαν και όπως είπα και στο facebook είναι καρέ καρέ πιστό στο μανγκα.
Ο Μαμόρου έχει τέλεια φωνη!
Όπως είπε ο μαμορου τσαν και όπως είπα και στο facebook είναι καρέ καρέ πιστό στο μανγκα.
Ο Μαμόρου έχει τέλεια φωνη!
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor moon crystal The end
» Νέο άνιμε: Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal Ending
» Νέα season sailor moon crystal
» Sailor moon crystal The end
» Νέο άνιμε: Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal Ending
» Νέα season sailor moon crystal
Page 6 of 8