Sailor moon crystal The end
2 posters
Page 1 of 1
Re: Sailor moon crystal The end
εκανες ενα τιτλο και εγραψες μονο αυτο!
εντυπωσεις -τιποτα..
αχχχ!
εντυπωσεις -τιποτα..
αχχχ!
Η σειρά μου άφησε περίεργα συναισθήματα. Πραγματικά δεν ξέρω αν έμεινα ευχαριστημένος, πάντως σίγουρα δεν έμεινα με παράπονο ...πως να το πω, ήταν καλή αλλά θα μπορούσε να δανειστεί πάρα μα πάρα πολλά στοιχεία από το πετυχημένο anime.
Πόνταραν υπερβολικά στην ανανέωση σε συνδυασμό με την αισθητική του manga, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σχεδόν καθόλου από την κλασική ατμόσφαιρα και (μερικώς) το συναίσθημα που άφηνε κάθε επεισόδιο.
Με απλά λόγια, ήταν ένα αξιοπρεπές remake που θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο με ελάχιστες πινελιές στη μουσική και το σχέδιο (εκφράσεις) των χαρακτήρων. Όχι πως είχε κακή μουσική, αλλά δυστυχώς μου έμεινε μόνο το αρχικό theme!
Σίγουρα πάντως δεν είναι αντάξιο του Dragon Ball Super, το οποίο ακολουθεί πιστά την κλασική και πετυχημένη συνταγή του Dragon Ball Z.
Πόνταραν υπερβολικά στην ανανέωση σε συνδυασμό με την αισθητική του manga, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σχεδόν καθόλου από την κλασική ατμόσφαιρα και (μερικώς) το συναίσθημα που άφηνε κάθε επεισόδιο.
Με απλά λόγια, ήταν ένα αξιοπρεπές remake που θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο με ελάχιστες πινελιές στη μουσική και το σχέδιο (εκφράσεις) των χαρακτήρων. Όχι πως είχε κακή μουσική, αλλά δυστυχώς μου έμεινε μόνο το αρχικό theme!
Σίγουρα πάντως δεν είναι αντάξιο του Dragon Ball Super, το οποίο ακολουθεί πιστά την κλασική και πετυχημένη συνταγή του Dragon Ball Z.
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal Ending
» Νέα season sailor moon crystal
» Νέο άνιμε: Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal Ending
» Νέα season sailor moon crystal
» Νέο άνιμε: Sailor Moon Crystal
Page 1 of 1