Sailor Moon Crystal
+20
Dr_SLUMP
vanakita
Red&Blue
Faldaina
ange-chan1993
kawaii Venus
haruka-cheng
Skream
King Syaoran
marianthie
makotosan
alexia6272
Adis
ILoveHana
Neo-RedRanger
Queen Nehelenia
Luna
Moonbright
Mamoru-chan
Usako
24 posters
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sailor Moon Crystal
εκλαψα απο τη χαρα οταν το ειδα <3
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Επιτέλους μια μικρή ματιά στο νέο ανιμε!
Το animation είναι υπέροχο. Εξαιρετική φυσικότητα κίνησης και ζωντάνια και υψηλό budget σε σχέση με το παλίο anime.
Η φωνή της κυρίας Κοτόνο, παρόλο 21 χρόνια μετα, ίδια στην μεταμορφωση και στο in the name of the moon!
Νομίζω οτι μπορουμε να καταλάβουμε πλέον γιατί θα έχουμε 2 επεισοδεια το μήνα.
Και κάτι άσχετο, μου αρέσει η λεπτομέρια που η Usagi βάζει το κοκκαλάλι στα μαλλιά της. Μάλλον απάντηση σε όσους αναρρωτιούνται πως κάνει τα μαλλιά της xD
Σε ένα μήνα προβλέπω να γίνει ιντερνετικό πανυγήρι απο sailor moon fans xD.
Το animation είναι υπέροχο. Εξαιρετική φυσικότητα κίνησης και ζωντάνια και υψηλό budget σε σχέση με το παλίο anime.
Η φωνή της κυρίας Κοτόνο, παρόλο 21 χρόνια μετα, ίδια στην μεταμορφωση και στο in the name of the moon!
Νομίζω οτι μπορουμε να καταλάβουμε πλέον γιατί θα έχουμε 2 επεισοδεια το μήνα.
Και κάτι άσχετο, μου αρέσει η λεπτομέρια που η Usagi βάζει το κοκκαλάλι στα μαλλιά της. Μάλλον απάντηση σε όσους αναρρωτιούνται πως κάνει τα μαλλιά της xD
Σε ένα μήνα προβλέπω να γίνει ιντερνετικό πανυγήρι απο sailor moon fans xD.
Last edited by vanakita on Fri Jun 06, 2014 4:51 am; edited 1 time in total
vanakita- Moonlight Knight
- Number of posts : 114
Registration date : 2012-11-19
Ο σχεδιασμός είναι πιστός στο manga, ενώ η μουσική, ως οπαδός και μουσικός της metal, μπορώ να πω ότι η «kawaii metal» του ...μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
Δείτε αυτό
http://thescentofwhiteroses.tumblr.com/post/87933603860
Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση με πάνελ του πρώτου chapter του Μάνγκα.
http://thescentofwhiteroses.tumblr.com/post/87933603860
Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση με πάνελ του πρώτου chapter του Μάνγκα.
Όλα είναι πολύ χαριτωμένα και πολύ κοντά στο μάνγκα. Το Moon Pride ακούγετε συμπαθητικό. Θέλω πολύ να το ακούσω ολόκληρο. Το μόνο πράγμα που ελπίζω είναι να μην έχει τόσα πολλά still animation όπως έχει το τρέιλερ γιατί με εκνευρίζει πολύ όταν κάνουν αυτή την "τεμπελιά" οι σχεδιαστές. Kάνει το animation να μοιάζει με flash
Πολύ ιδιαίτερο το στυλ γενικά. Παραπέμπει σε παιχνίδια visual novel
Πολύ ιδιαίτερο το στυλ γενικά. Παραπέμπει σε παιχνίδια visual novel
Οι σειλορ μου φαινονται πολυ πιο γυναικες και γοητευτικες μου φαινεται οτι η πολυ χαζομαρα που ειχε ειχε η σειλορ μουν και ατσουμπαλια θα λειπουν!απο οτι φαινεται θα ακολουθησει το μανγκα στο στυλ παντος εμενα το προσωπο της παλιας σειλορ μουν μου ειναι πιο κοντα στο μανγκα απο το καινουργιο.τα ρουχα και η πλοκη φαινεται θα ακολουθησουν πιθανον κατα γραμμα το μανγκα!
Οι σειλορ μου φαινονται πολυ πιο γυναικες και γοητευτικες μου φαινεται οτι η πολυ χαζομαρα που ειχε ειχε η σειλορ μουν και ατσουμπαλια θα λειπουν!απο οτι φαινεται θα ακολουθησει το μανγκα στο στυλ παντος εμενα το προσωπο της παλιας σειλορ μουν μου ειναι πιο κοντα στο μανγκα απο το καινουργιο.τα ρουχα και η πλοκη φαινεται θα ακολουθησουν πιθανον κατα γραμμα το μανγκα!
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
Αντε, 1 μ.μ. ωρα ελλαδας θα αρχησει στο nico nico .μην ξεχνατε εχουμε ακριβως ενα 6ωρο διαφορα ωρας! στην ιαπωνια θα ειναι 7 μ.μ.
Last edited by marianthie on Fri Jun 06, 2014 8:48 pm; edited 1 time in total
Εδώ, η Usagi μου φάνηκε πολύ πιο ώριμη. Πιστεύω πως και το άνιμε θα έχει το ίδιο σοβαρό ύφος με το μάγκα και οι χιουμοριστικές σκηνές θα λιγοστέψουν. Ωντος, θυμίζει κάτι από visual novel, τόσο πολύ που νομίζω ότι θα ξεπεταχτεί κάνα "Level Up", όταν η Sailor Moon αλλάξει καρφίτσα! Τη μουσική την αφήνω ασχολίαστη.
Τι έχει βρε παιδιά η μουσική; Για μένα ίσως να είναι και η πιο ευχάριστη έκπληξη...
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
Queen Nehelenia wrote:Ιούλιος δυστυχώς όχι Ιούνιος.sailormoon.gr wrote: 5 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα ώρα Ιαπωνίας
btw, το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους
aha
Παιδιά το τρέιλερ το λάτρεψα Το βλέπω ξανά και ξανά και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ξαναρχίζει Όσο για τη μουσική έμεινα έκπληκτος γιατί δεν την περίμενα καλή... Τέλος πάντων,ας ελπίσουμε το anime να είναι αντάξιο (και γιατί όχι και καλύτερο) του trailer!
και εγω το ειδα αρκετες !!!
Τα επομενα 5 χρονια θα εχουμε πολυ καινουργιο υλικο !το καλο ειναι οτι θα το βγαλουν και δεν φαγαμε ακυρο!
οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται
αλλα θα ειναι ενα νεο refresh !
Ας δουμε πρωτα το πρωτο επεισοδιο μονο ετσι θα εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα!
Η μουσικη παντος δεν με χαλασε απο το λιγο που ακουσα!μονο οταν λενε το sailor moon μου ακουγεται λες και λενε σέιλερ μουν... XD
Τα επομενα 5 χρονια θα εχουμε πολυ καινουργιο υλικο !το καλο ειναι οτι θα το βγαλουν και δεν φαγαμε ακυρο!
οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται
αλλα θα ειναι ενα νεο refresh !
Ας δουμε πρωτα το πρωτο επεισοδιο μονο ετσι θα εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα!
Η μουσικη παντος δεν με χαλασε απο το λιγο που ακουσα!μονο οταν λενε το sailor moon μου ακουγεται λες και λενε σέιλερ μουν... XD
Δε λέω οτι ήταν τελείως χάλια η μουσική, απλά όταν την άκουσα αναρωτιόμουν αν βλέπω τρέιλερ για Sailor Moon ή για Precure. Αφού το άνιμε θα είναι πιο σοβαρό και θα ακολουθεί το μάνγκα, θα ταίριαζε περισσότερο ένα πιο σοβαρό τραγούδι. Μια ποπ μπαλάντα, π.χ. ή κάτι ισάξιο του Moonlight Densetsu.Dr_SLUMP wrote:Τι έχει βρε παιδιά η μουσική; Για μένα ίσως να είναι και η πιο ευχάριστη έκπληξη...
Και δεν είμαι και πολύ φαν της ροκ!
Το opening θέλω να το ακούω και να λέω "Να! Αυτό είναι Sailor Moon!"
tha vgei kai sta Ellhnika???
v tz- Moonlight Knight
- Number of posts : 122
Registration date : 2014-05-13
Σύμφωνα με περιοδικό το πρώτο επεισόδιο θα λέγετε Act1 Ουσάγκη-Σέιλορ Μουν και η σύνοψη του επεισοδίου είναι:
H Σέιλορ Βι προσπαθεί να εξιχνιάσει μια ληστεία στο μαγαζί της μητέρας της Ναρού και η Ουσάγκι πηγαίνοντας να την επισκεφτεί την φίλη τις γίνεται και αυτή μέρος αυτής της μπερδεμένης κατάστασης.
Χμ… εμένα πάντως όλο αυτό μου θυμίζει περισσότερο live action παρά μάνγκα XD Κάτι μου λέει ότι αυτή η σειρά μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!
H Σέιλορ Βι προσπαθεί να εξιχνιάσει μια ληστεία στο μαγαζί της μητέρας της Ναρού και η Ουσάγκι πηγαίνοντας να την επισκεφτεί την φίλη τις γίνεται και αυτή μέρος αυτής της μπερδεμένης κατάστασης.
Χμ… εμένα πάντως όλο αυτό μου θυμίζει περισσότερο live action παρά μάνγκα XD Κάτι μου λέει ότι αυτή η σειρά μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!
Πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω ακομα :Ρ Πολύ ομορφο animation!! αστραφτερο, πολύχρωμο, μακροστενο shoujo 2014, μου φαίνεται περιεργο να μην το βλεπω όπως του '90 και τελικα κοιτα κλασικοτητα τ manga της naoko... Η μουσικη δεν με τρελανε (τι να πει οτιδηποτε μπροστα στο moonlight densetsu...) αλλα οσο το ακουω τόσο κολλάω
χεχε το 1ο επ. πραγματι φερνει σε live action
Θελω τοσο πολυ να δω τη sailor V σε δραση )))
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Και αυτοί γι αυτό το κάνουν λογικάharuka-cheng wrote:
Έχω μια θεωρία! Ξέρουμε ότι:
- Η σειρά θα έχει 26 επεισόδια
- Το πρώτο επεισόδιο θα έχει τον τίτλο Act1.
- Τα κεφάλαια στο μάνγκα χωρίζονται σε acts
- Το act 26 στο μάνγκα είναι το act που τελειώνει η R
Τώρα αν συνδυάσουμε όλα αυτά προκύπτει η παρακάτω θεωρία:
Το κάθε επεισόδιο του άνιμε θα αντιστοιχεί σε ένα κεφάλαιο από το μάνγκα και θα καλύψει τις σεζόν classic και R του μανγκα.
Εσείς τι λέτε; Σας φαίνεται πιθανό κάτι τέτοιο; Ή είναι όλα μια μεγάλη σύμπτωση;
(Για τη SuperS δεν με ενδιαφέρει πολύ )
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
Ανυπομονώ κι εγώ να δω τη Sailor V σε δράση! Αφού δεν της έκαναν ξεχωριστό άνιμε, τουλάχιστον να τη δούμε στην Crystal.
Επειδή λέγεται Crystal, πιστεύω πως όντος, μπορούμε να τα περιμένουμε όλα! ακόμα και την Classic και την R σε μία σαιζόν! Αν είναι έτσι, θα δούμε και την Diana!
Η SuperS είναι χάλια, αλλά η Nehelenia είναι η καλύτερη κακιά!
Επειδή λέγεται Crystal, πιστεύω πως όντος, μπορούμε να τα περιμένουμε όλα! ακόμα και την Classic και την R σε μία σαιζόν! Αν είναι έτσι, θα δούμε και την Diana!
Η SuperS είναι χάλια, αλλά η Nehelenia είναι η καλύτερη κακιά!
Μιας και αναφέραμε την R, λέτε να δούμε τους Ali και En στην νέα σειρα; (Μιας και το Doom Tree arc ήταν μια σεζον μέσα στη σεζον για να ολοκληρώσει την Black moon Arc η Naoko Takeuchi, πιθανώς θα την παραλείψουν.)
Δε νομίζω. Αυτοί οι 2 δεν υπάρχουν στο manga (ευτυχώς) Εκεί υπάρχει αγνή δράση και τα κορίτσια δε χάνουν το χρόνο τους σκοτώνοντας το τέρας της ημέρας...
Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τίποτα για το άνιμε. Αλλά το γεγονός ότι το 1ο επεισόδιο θα έχει τη Σέιλορ Βι , όπως και στο Λάιβ Άξιον σημαίνει ότι θα βάλουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Το "πιο κοντά στο μάνγκα" φαίνεται πως ήτνα διαφημιστικό τρικ για να προσελκύσουν θεατές.
Για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μπορεί να είναι κοντά στο μάνγκα, να έχει όλα εκείνα που μπήκαν επιπρόσθετα στο άνιμε, ή ακόμα τη Σείλορ Μουν IPhone6 αντί για στυλό.
Θα δούμε...
Παρεπιπτόντως αν είχε το μάνγκα μόνο καθαρή δράση το κοινό θα ήταν μόνο αγόρια και καθόλου κοπέλες. Παρακαλώ να μελετάτε αυτά που σχολιάζετε και να μην λέτε ανακρίβειες. Τουλάχιστον όταν πρόκειται για τη γνώμη σας: "η γνώμη μου είναι" ή "έχω αυτή τη θεωρία" ή "θα ήθελα να δω αυτό" για να μην μπερδεύονται και οι υπόλοιποι που διαβάζουν το φόρουμ.
Για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μπορεί να είναι κοντά στο μάνγκα, να έχει όλα εκείνα που μπήκαν επιπρόσθετα στο άνιμε, ή ακόμα τη Σείλορ Μουν IPhone6 αντί για στυλό.
Θα δούμε...
Παρεπιπτόντως αν είχε το μάνγκα μόνο καθαρή δράση το κοινό θα ήταν μόνο αγόρια και καθόλου κοπέλες. Παρακαλώ να μελετάτε αυτά που σχολιάζετε και να μην λέτε ανακρίβειες. Τουλάχιστον όταν πρόκειται για τη γνώμη σας: "η γνώμη μου είναι" ή "έχω αυτή τη θεωρία" ή "θα ήθελα να δω αυτό" για να μην μπερδεύονται και οι υπόλοιποι που διαβάζουν το φόρουμ.
» Sailor moon crystal The end
» Νέο άνιμε: Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal Ending
» Νέα season sailor moon crystal
» Sailor moon crystal The end
» Νέο άνιμε: Sailor Moon Crystal
» Sailor Moon Crystal Ending
» Νέα season sailor moon crystal
Page 5 of 8