Μικρός Μαμόρου, Μικρός Φιόρε * Έκλεισε
+6
Moonbright
Mamoru-chan
marianthie
Skream
Luna
Queen Nehelenia
10 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Μικρός Μαμόρου, Μικρός Φιόρε * Έκλεισε
Οι ρόλοι είναι 2 αλλά λόγο του ότι ψάχνουμε παρόμοιες φωνές τα βάλαμε στο ίδιο βίντεο.
Skream
Mamoru-chan
Moonbright
Skream
Mamoru-chan
Moonbright
Last edited by Queen Nehelenia on Sun Nov 18, 2012 4:58 pm; edited 3 times in total
Ωραίος! Μ'αρέσει που άλλαξες και τον τόνο της φωνής σου για τον Φιόρε!
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα για τους ρόλους. Δοκίμασε και για τους μεγάλους!
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα για τους ρόλους. Δοκίμασε και για τους μεγάλους!
Re: Μικρός Μαμόρου, Μικρός Φιόρε * Έκλεισε
Αχουυυυυ!!!! Kawaii
Είσαι ο μικρός Φιόρε μου :3
Είσαι ο μικρός Φιόρε μου :3
Συμφωνω με την luna βρηκαμε τον μικρο μαμαρουMamoru-chan wrote:Επιτέλους,οι μικροί!!!!!!!!!!!!Ορίστε και η δική μου οντισιόν!!!!!!
συμφωνω με ολους!!!
skream εχεις μια τελεια φωνη για τον φιορε....την λατρεψαααα!!!
μαμορου εποιασες κατ εμε τον μικρο μαμορου τελεια υποκριτικα... μιας και εισαι και στην ηλικια μου εισαι οτι πρεπει...
νομιζω πιαδια βρηκαμε τους ρολους...
αλλα περιμενουμε και αλλους συμμετεχοντες και γνωμες!!
skream εχεις μια τελεια φωνη για τον φιορε....την λατρεψαααα!!!
μαμορου εποιασες κατ εμε τον μικρο μαμορου τελεια υποκριτικα... μιας και εισαι και στην ηλικια μου εισαι οτι πρεπει...
νομιζω πιαδια βρηκαμε τους ρολους...
αλλα περιμενουμε και αλλους συμμετεχοντες και γνωμες!!
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gZAJ5N4qhjA#t=1s οριστε και το δικο μου αλλα λιγο ο συχρονισμος ειναι χαλια
Αχ,τι γλυκό,ίσως το ότι είσαι γυναίκα βοήθησε,μου άρεσε πάρα πολύ.Χωρίς παρεξήγηση αλλά το 'χεις το κλάμα,εγώ πάλι κλαίω άτσαλαMoonbright wrote:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gZAJ5N4qhjA#t=1s οριστε και το δικο μου αλλα λιγο ο συχρονισμος ειναι χαλια
Mamoru-chan wrote:Αχ,τι γλυκό,ίσως το ότι είσαι γυναίκα βοήθησε,μου άρεσε πάρα πολύ.Χωρίς παρεξήγηση αλλά το 'χεις το κλάμα,εγώ πάλι κλαίω άτσαλαMoonbright wrote:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gZAJ5N4qhjA#t=1s οριστε και το δικο μου αλλα λιγο ο συχρονισμος ειναι χαλια
τι λες καλε???? Το εχεις ποιασει τελεια το κλαμα...
Εχεις και την φωνη και την χρεια της ηλικιας... εισαι οτι πρεπει!!!
Αχ ευχαριστώ πολύ stavroylaki αλλά να 'ξερες πόσες δοκιμές έκανα μέχρι να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα...Αυτό εδώ είναι v2 αν ακούσεις το v1 θα πέσεις στο πάτωμα από τα γέλια...
Αν ακουσεις εμενα σε μια προσπαθεια μου στην αμη... (δεν την εχω ανεβασει γτ ειναι αηδια...) τοτε θα δουμε ποιος ειναι χειροτερος απο τον αλλον...
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια εκανα οτι καλητερο μπορουσα για να αποδοσω σωστα στο ρολο του μικρου μαμορου και στου φιορε φυσικα οσο για το κλαμα εχω εκπαιδευτει καλα χιχιstavroylaki wrote:Mamoru-chan wrote:Αχ,τι γλυκό,ίσως το ότι είσαι γυναίκα βοήθησε,μου άρεσε πάρα πολύ.Χωρίς παρεξήγηση αλλά το 'χεις το κλάμα,εγώ πάλι κλαίω άτσαλαMoonbright wrote:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gZAJ5N4qhjA#t=1s οριστε και το δικο μου αλλα λιγο ο συχρονισμος ειναι χαλια
τι λες καλε???? Το εχεις ποιασει τελεια το κλαμα...
Εχεις και την φωνη και την χρεια της ηλικιας... εισαι οτι πρεπει!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Απ 'όσο κατάφερα να σε ακούσω έχεις πολύ ωραία φωνή, όμως μας λείπει 1 κοπέλα μόνο κι εσύ δοκίμασες αντρικό ρόλο. Θα βάλω τα κλάματα.
ΡΕΗ????? μας εμεινε η ΡΕΗ????????
ε λοιπον Αυριο πρεπει επιεγοντως να βρω στιγμη να δοκιμασω...
Το εχω το δραματικο που εχει στο τελος..
ε λοιπον Αυριο πρεπει επιεγοντως να βρω στιγμη να δοκιμασω...
Το εχω το δραματικο που εχει στο τελος..
ποιος καλε την σνομπαρε??
Μια χαρα κοριτσι ειναι...
Μια χαρα κοριτσι ειναι...
Εμένα πάντως θα μου άρεσε να δω τη Φωτεινή στην Άμη πως θα βγει.
Όπως είπαν και τα παιδιά η φωνή της είναι διστακτική. Εγώ συμπληρώνω το γλυκιά και ήπια. Κατά τη δικιά μου γνώμη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την Άμη και κάπως έτσι την φαντάζομαι. Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια στην Άμη Moonbright?
Όπως είπαν και τα παιδιά η φωνή της είναι διστακτική. Εγώ συμπληρώνω το γλυκιά και ήπια. Κατά τη δικιά μου γνώμη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την Άμη και κάπως έτσι την φαντάζομαι. Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια στην Άμη Moonbright?
παντος ο ρολος της Αμης ειναι αρκετα δυσκολος δεν ειναι τοσο ευκολο να διαβαζεις κειμενο και να σου βγενει ολοι η ντροπη και ο δυσταγμος δυο πραγματα ταυτοχρονα !!ασε που εχει πιο δυσκολο λεξιλογιο (ανελησα κ.τ.λπ)θελει μελετη οσο αν ζηλεψατε τα κλαματα της ρεη !!ολες οι σειλορ το ιδιο κλαινε απλα η ρεη την ταρακουνα και ακουγετε 3 δευτερολεπτα περισσοτερο αν θελετε να κανω και τα δευτερολεπτα της Αμη που κλεει για να δειτε τι εννοω... αν και δεν θελω να μου κλεει παλι η σταυρουλακι το σωστο ειναι να δοκιμασουμε ολους τους χαρακτηρες για να γινει σωστα η επιλογη ...
Συμφωνω πρεπει ολοι οι ρολοι για να βγαλουμε ενα συμπερασμα και εμεις οι ιδιοι
παντως ναι ειναι πολυ δυσκολος ρολος και αυτον προσπαθω τωρα...
Συμφωνω πρεπει ολοι οι ρολοι για να βγαλουμε ενα συμπερασμα και εμεις οι ιδιοι
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2