Άμη * Έκλεισε
+9
Mamoru-chan
alexia6272
Neo-RedRanger
SilenceGF55
Skream
Luna
robinofonepiece2
Queen Nehelenia
King Syaoran
13 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Άμη * Έκλεισε
QueenNehelenia
Marianthie
Moonbright
Last edited by King Syaoran on Fri Aug 10, 2012 9:34 pm; edited 2 times in total
Re: Άμη * Έκλεισε
Sauto to video xoris na 8elw na 8iksw auton p edwse ti foni nmzw einai arketa erasitexniki douleia gt dn apodidei kala to sunais8hma mia k i xroia pallete apo skabaneuasmata k dn tairiazei stin praksi p ginetai sto video.
Vasika nmzw oti apla diavazei to keimeno pou tou dinete xoris na prospa8ei na egklimatisei ti foni sauta p sumbainoun sto plano
Vasika nmzw oti apla diavazei to keimeno pou tou dinete xoris na prospa8ei na egklimatisei ti foni sauta p sumbainoun sto plano
robinofonepiece2- Moonlight Knight
- Number of posts : 132
Registration date : 2009-01-26
robinofonepiece2 wrote:Sauto to video xoris na 8elw na 8iksw auton p edwse ti foni nmzw einai arketa erasitexniki douleia gt dn apodidei kala to sunais8hma mia k i xroia pallete apo skabaneuasmata k dn tairiazei stin praksi p ginetai sto video.
Ευχαριστώ.
Προσωπικα αξιολογησα τη χροια της φωνης της που ηταν πολυ γλυκια και μου αρεσε.Τωρα δεν ξερω εαν ταιριαζει με τη Sailor Ερμη. Νομίζω πως η Sailor αφροδητη ειναι ιδανικη για εκεινη
TIs afroditi einai glukia poluuuu.NOmizw oti 8a tis pigene kalutera i rei
robinofonepiece2 wrote:TIs afroditi einai glukia poluuuu.NOmizw oti 8a tis pigene kalutera i rei
Γιατι οχι μια χαρά ειναι και για την Ρέι!
Gia mercury padws m tpt.H mercury eixe lepth foni k einai akougetai sobarh k ligo know-it-all se cases opws sto stigmiotupo3 tou video apo panw
Λοιπόν επειδή άρχισα να τα παίρνω: Αυτά τα τόπικ δημιουργήθηκαν με την προϋπόθεση να κάνουν όλοι ποστ τα βίντεο που έφτιαξαν και στο τέλος να διαλέξουμε μαζί αυτά που μας αρέσουν. Δεν ζήτησα να κάνετε απλώς αρνητική κριτική στα βίντεο που βλέπετε.
Κρατώντας αυτή τη στάση θα τρομάξεις τον κόσμο και κανείς δε θα θέλει να κάνει βίντεο επειδή θα έχει τον μπαμπούλα robiin να γκρινιάζει ότι δεν του αρέσει επειδή δεν είναι κοντά στα ακουστικά του γούστα. Θα βάλω από πίσω να ακουγεται ΑΝΤ1 για να είναι πιο πολύ στα ακουστικά σου γούστα άμα είναι.
Αν θέλαμε να κάνουμε την ταινία με τις φωνές του ΑΝΤ1 θα παίρναμε και θα το κάναμε όπως έχουμε κάνει σε πάρα πολλά επεισόδια και σχεδόν κανείς δεν έχει προσέξει τη διαφορά.
Εμείς ζητάμε fandub και όχι ΑΝΤ1dub και TOEIdub. Αλλά WingsofDestiny dub.
Κάναμε ποστ πρώτα εγώ και η Κατερίνα για να ενθαρρύνουμε και τους υπόλοιπους να δοκιμάσουνε.Δεν είναι κανένας από μας επαγγελματίας ηθοποιός. Το κάνουμε μόνο και μόνο για να μεταγλωττίσουμε 1 σειρά που αγαπάμε και την συγκεκριμένη ταινία που δεν έχει βγει ποτέ στα ελληνικά και όπως βγει.
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ CASTING ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Η γνώμη σας ελεύθερη αλλά μέχρι 1 σημείου. Δε θα γράφουμε ολόκληρη έκθεση αρνητικής γνώμης.
Κρατώντας αυτή τη στάση θα τρομάξεις τον κόσμο και κανείς δε θα θέλει να κάνει βίντεο επειδή θα έχει τον μπαμπούλα robiin να γκρινιάζει ότι δεν του αρέσει επειδή δεν είναι κοντά στα ακουστικά του γούστα. Θα βάλω από πίσω να ακουγεται ΑΝΤ1 για να είναι πιο πολύ στα ακουστικά σου γούστα άμα είναι.
Αν θέλαμε να κάνουμε την ταινία με τις φωνές του ΑΝΤ1 θα παίρναμε και θα το κάναμε όπως έχουμε κάνει σε πάρα πολλά επεισόδια και σχεδόν κανείς δεν έχει προσέξει τη διαφορά.
Εμείς ζητάμε fandub και όχι ΑΝΤ1dub και TOEIdub. Αλλά WingsofDestiny dub.
Κάναμε ποστ πρώτα εγώ και η Κατερίνα για να ενθαρρύνουμε και τους υπόλοιπους να δοκιμάσουνε.Δεν είναι κανένας από μας επαγγελματίας ηθοποιός. Το κάνουμε μόνο και μόνο για να μεταγλωττίσουμε 1 σειρά που αγαπάμε και την συγκεκριμένη ταινία που δεν έχει βγει ποτέ στα ελληνικά και όπως βγει.
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ CASTING ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Η γνώμη σας ελεύθερη αλλά μέχρι 1 σημείου. Δε θα γράφουμε ολόκληρη έκθεση αρνητικής γνώμης.
- Number of posts : 38
Registration date : 2011-11-01
Πρώτον καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Don't worry έτσι κι αλλιώς θα κάνω κι εγώ v2 σε όλους τους αντρικούς ρόλους ,πας και κάνω κάτι καλύτερο.
Η δική μου γνώμη θα ήταν να δοκιμάσεις όλους τους ανδρικούς ρόλους για να δούμε ποιός σου πάει καλύτερα.
Don't worry έτσι κι αλλιώς θα κάνω κι εγώ v2 σε όλους τους αντρικούς ρόλους ,πας και κάνω κάτι καλύτερο.
Η δική μου γνώμη θα ήταν να δοκιμάσεις όλους τους ανδρικούς ρόλους για να δούμε ποιός σου πάει καλύτερα.
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει ιδιαίτερα η Άμη. Ξεκίνησα με αυτήν, ανακάλυψα πως είμαι βραχνιασμένη και είπα να συνεχίσω με τις υπόλοιπες όταν φτιάξει η φωνή μου.Ελπίζω να έχουμε πολλές συμμετοχές.
SilenceGF55 Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει ιδιαίτερα η Άμη. Ξεκίνησα με αυτήν, ανακάλυψα πως είμαι βραχνιασμένη και είπα να συνεχίσω με τις υπόλοιπες όταν φτιάξει η φωνή μου.Ελπίζω να έχουμε πολλές συμμετοχές.
sas euharistw paidia,elpizw i ereunasas na ferei ikanopihtika apotelesmata apo olous mas ^^ edaxi,8a kanw olous tous andrikous rolous ya na sas dieukolinw,ala ehw ena mikro provlima shetika me tin dimosieusi video mias kai eimai neo melos.elpizw na vrw sintoma lisi xp
SilenceGF55- Newcomer
- Number of posts : 38
Registration date : 2011-11-01
einai yperoxh h foni ths giayto. kai pisteyw pws opoio rolo kai na dialexh tha ths teriazh.
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Η Marianthie ως Άμη!
Μου αρέσει και ως Άμη αν και θα πρέπει να δουλέψουμε λίγο το πάθος σου ^^
Μου αρέσει και ως Άμη αν και θα πρέπει να δουλέψουμε λίγο το πάθος σου ^^
Για το πάθος δεν ανησυχώ, με τη σωστή καθοδήγηση το βρίσκουμε
Σαν χροιά και 'μένα μου αρέσει ^^
Για το πάθος δεν ανησυχώ, με τη σωστή καθοδήγηση το βρίσκουμε
Πολύ ωραία η μαριάνθη ως Άμη,όμως όντως θέλει δουλειά το πάθος Νομίζω ότι θα ήσουν τέλεια ως Άμη
εεε αφου το μονο που εκανα ειναι να διαβαζω το κειμενο δεν πειραζη θα βαλω αγγελια στην χρυση ευκαιρια
Βασικα και εγω οταν την προσπαθεια δεν μπορουσα να κανω το "παθος" που λεμε...
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
Να μαι και ως αμη παιδια για πειτε την γνωμη σας περιμενω https://www.youtube.com/watch?v=qBja0tiRdWs&feature=youtu.be
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2