Μακότο * Έκλεισε
+11
stavroylaki
Dr_SLUMP
ange-chan1993
SilenceGF55
alexia6272
Neo-RedRanger
Skream
robinofonepiece2
Luna
Queen Nehelenia
King Syaoran
15 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Μακότο * Έκλεισε
Luna
Haruka-cheng
Last edited by King Syaoran on Thu Apr 26, 2012 2:38 pm; edited 1 time in total
Re: Μακότο * Έκλεισε
Η Luna μου αρέσει γιατί έχει διαφορετική φωνή από τα περισσότερα κορίτσια στην ελλάδα. Εχεί κα\άτι χαρακτηριστικό η φωνή της που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία άλλη.Μου θυμίζει 1 μεταγλωττίστρια που έκανε κινούμενα σχέδια το 80-90 καθώς και η φωνή της μου θυμίζει την Ευρυδίκη. Είναι +1 από μένα για Μακότ και με λίγη καθοδήγηση και προσαρμογή διαλόγων θα είναι ακόμα καλύτερη.
Πςεριμένω να δω και τις άλλες Μακότο κοπέλες καθώς και τους άλλους ρόλους ^^
King Syaoran wrote:Η Luna μου αρέσει γιατί έχει διαφορετική φωνή από τα περισσότερα κορίτσια στην ελλάδα. Εχεί κα\άτι χαρακτηριστικό η φωνή της που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία άλλη.Μου θυμίζει 1 μεταγλωττίστρια που έκανε κινούμενα σχέδια το 80-90 καθώς και η φωνή της μου θυμίζει την Ευρυδίκη. Είναι +1 από μένα για Μακότ και με λίγη καθοδήγηση και προσαρμογή διαλόγων θα είναι ακόμα καλύτερη.
Έλα τώρα... τα παραλές!
Sumfono polu xarakthristikh xroia!!Mono ligi kathodigisi k kapies dokimes k 8a skisei i luna san makoto
robinofonepiece2- Moonlight Knight
- Number of posts : 132
Registration date : 2009-01-26
King Syaoran wrote:Η Luna μου αρέσει γιατί έχει διαφορετική φωνή από τα περισσότερα κορίτσια στην ελλάδα. Εχεί κα\άτι χαρακτηριστικό η φωνή της που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία άλλη.Μου θυμίζει 1 μεταγλωττίστρια που έκανε κινούμενα σχέδια το 80-90 καθώς και η φωνή της μου θυμίζει την Ευρυδίκη. Είναι +1 από μένα για Μακότ και με λίγη καθοδήγηση και προσαρμογή διαλόγων θα είναι ακόμα καλύτερη.
Αλήθεια λέει Luna; Τόσο καλή είσαι ως Μακοτο;
Αυτό το παθαίνουμε όλοι. Η φωνή μας χαλάει στα ηχητικά αποσπάσματα και δεν είναι όπως πρέπει.
fonara loyna, eisai apekth
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
hahaha m eklepses tin kardia xD
SilenceGF55- Newcomer
- Number of posts : 38
Registration date : 2011-11-01
hahahahah ^^ mias kai tihenei na einai i ayapimeni,apo tote pou eimouna mkro pedaki.nai 8a pw oti kaneis kai me to parapano
SilenceGF55- Newcomer
- Number of posts : 38
Registration date : 2011-11-01
hahahaha Σαν πολλοί οπαδοί της Μάκο δε μαζευόμαστε...; Για να αραιώνουμε λίγο...
Πώς την έχετε δει ρε παιδιά; Θα μου φάτε τη γυναίκα; Θα παλέψω δε θα σας αφήσω να μου τη φάτε
take it easy guys!!!! deni einai anagkh na skotoneste XD to 3erw pws eimai 8ea XD {makoto speaking } XD asteieuomai!!!!!XD paidia to 3erw pws h mako einai monadikos xaraktiras!!!! kai egw thn paw trela!!! kai mu aresei kiolas para polu!!!!!! alla exw na sas pw ena pragma sto live mporei na mhn htan oti kalutero!!!! sto anime mporei na sas aresai kai na m aresai upervolika polu!!!!!! alla ama deite kai thn manga ekdosh ths makoto kai emfanisiaka kai se 8ema xaraktira 8a th latrepsete AKOMH perissotero XD kai gia na mh mperdeyestai "eimai " h Usagi/ Ange-chan XD
Η Luna πρέπει να το δει επαγγελματικά το θέμα... case closed IMHO.
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2