Μαμόρου Updated * Έκλεισε
+8
Dr_SLUMP
Queen Nehelenia
Zetto
Dragun
SilenceGF55
robinofonepiece2
Luna
King Syaoran
12 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Μαμόρου Updated * Έκλεισε
Ανανεώσαμε το βίντεο γιατί είχε πρόβλημα στο συγχρονισμό και στα λόγια. Τώρα θα φαίνεται καλύτερα η ερμηνεία μας.
Συμμετοχές
King Syaoran
SilenceGF55
Dragun
Zetto
Skream
- Number of posts : 132
Registration date : 2009-01-26
Re: Μαμόρου Updated * Έκλεισε
Αυτό είναι το δικό μου Version 2 του Μαμόρου. Μου αρέσει πώς το λέω στην αρχή, στο τέλος το χαλάσαμε. Θα το δουλέψω κι άλλο,
- Number of posts : 38
Registration date : 2011-11-01
Και ως Μαμόρου.
Dragun- Newcomer
- Number of posts : 4
Registration date : 2011-11-03
Odws i fonh tou mamoru prepei na akougetai pio xodrh k epiblhtikh giati einai k ma8hths panepistimiou :P nmzw auti i xroia sou 8a pigene se Yaten h Taiki alla dn exoun Tainia krima :P
robinofonepiece2- Moonlight Knight
- Number of posts : 132
Registration date : 2009-01-26
ya emena t lete?hmk,paidia oti protimate eyw eimai pro8imos na kanw oti perna apo to heri m ^^ i ynomi sas ehei polu meyali simasia
SilenceGF55- Newcomer
Εσένα πάλι σε προτιμώ ως Μαμόρου. Νομίζω ότι η φωνή σου ταιριάζει καλύτερα σε αυτόν τον ρόλο.
Ο Μαμόρου είναι μαθητής κολεγίου/ Το κολέγιο εκείνη την εποζή στην Ιαπωνία ήταν κάτι ανάλογο με το ΤΕΕ της Ελλάδος.Ο Μαμόρου στην R είναι 17 χρονών.Anyway ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μαυ.
Για τον Silense: Πραγματικά εξεπλάγην από τη φωνή σου.Αρκετά διαφορετική από του Φιόρε αν και η γνώμη μου είναι ότι σου ταιριάζει καλύτερα ο Μαμόρου.
Μου αρέσει που μπορείς και κρατάς σταθερό το μπάσο σημείο της φωνής σου χωρίς να φαίνεται φτιαχτό και κουραστικό.
Περιμένω κι άλλες εκπλήξεις παιδιά.
Για τον Silense: Πραγματικά εξεπλάγην από τη φωνή σου.Αρκετά διαφορετική από του Φιόρε αν και η γνώμη μου είναι ότι σου ταιριάζει καλύτερα ο Μαμόρου.
Μου αρέσει που μπορείς και κρατάς σταθερό το μπάσο σημείο της φωνής σου χωρίς να φαίνεται φτιαχτό και κουραστικό.
Περιμένω κι άλλες εκπλήξεις παιδιά.
- Number of posts : 43
Registration date : 2011-11-04
eyw eimai 18 opote mia ilikia pio kato dn nomizw na yinei provlima xD an kai eyw pisteuw pws o swstos voice actor mporei na kanei shedon toulahiston ana 20 hronia ilikias fwnes diafwretika.Opws ipa kai se proiyoumena post mporw na kanw polles fwnes.asholoume para polu kero,kai ets ehw exaski8ei polu stin sta8erotita tis ka8e hrias m.se euharistw para polu kai elpizw na eimai arketa meyali voi8ia se oti hriastite
SilenceGF55- Newcomer
Ζetto Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Μου αρέσει η φωνή σου για Μαμόρου. Η χροιά σου είναι διαφορετική από τους υπόλοιπους και ιδιαίτερη.
Θα ήθελα να σε ακούσω και σαν Φιόρε και ως Αρτέμη.
Πωπω. Έχουμε 3-4 αντρικούς ρόλους και τόσοι ισάξιοι υποψήφιοι ^^
Ενώ γυναίκες που είναι τόσοι πολλοί ρόλοι έχουμε μόνο 2.
Στο τέλος θα κάνουν οι άντρες και τις γυναίκες. Σαν αρχαία τραγωδία. χαχαχαχαχα
Μου αρέσει η φωνή σου για Μαμόρου. Η χροιά σου είναι διαφορετική από τους υπόλοιπους και ιδιαίτερη.
Θα ήθελα να σε ακούσω και σαν Φιόρε και ως Αρτέμη.
Πωπω. Έχουμε 3-4 αντρικούς ρόλους και τόσοι ισάξιοι υποψήφιοι ^^
Ενώ γυναίκες που είναι τόσοι πολλοί ρόλοι έχουμε μόνο 2.
Στο τέλος θα κάνουν οι άντρες και τις γυναίκες. Σαν αρχαία τραγωδία. χαχαχαχαχα
Και μη ξεχνάμε ότι έχει άλλες 2 ταινίες ^^
distihos dn mporw na provalw ta link tou zetto,an kai pisteuw pws i dikia sas ynomi ehei perisotero simasia opote apla to mono pou perimenoume einai ta apotelesmata :P
SilenceGF55- Newcomer
Τα βίντεο εκτός από τα ποστ του καθενός βρίσκονται και στο 1ο ποστ συγκεντρωμένα με βίντεο.Δες τα από κει.
Zetto,para polu wraia fwni eheis ya mamoru,efoson lene oti to ifos dn pezei mehri stiymis kanenan rolo.ean doseis emfasi meta siyoura 8a eise para polu kalos.me apraxenevei pou ehoune polloi tis kataliles fwnes ya merikous rolous ala dn zitate ifos,opws k na ehei eyw pada vlepw kai ta duo yt oson nane to ifos einai auto pou tin kanei diafwretiki ektos apo tin hria
SilenceGF55- Newcomer
Στο ύφος παίζει ρόλο η σκηνοθεσία. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε να ακούσουμε τις φωνές σας. Το ύφος και τις σκηνοθετικές οδηγίες θα σας τις δώσουμε αφού γίνει η επιλογή ηθοποιών και προσαρμοστεί το κείμενο.
nai katalavenw,apla pisteua pws ean yinotane auto,siyoura 8a xerate mia ora arhitera pios 8a itane ikanos na prosarmostei kai na alazei kanontas to swsto ifos eki pou hriazete.polloi ehoune wres fwnes ya ka8e yousto,ala siyoura to taledo einai auto pou xehorei.
SilenceGF55- Newcomer
Θα δοκιμάσω κι εγώ σύντομα.
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
Θα εκπλαγείς πόσο διαφορετική μπορεί να γίνει 1 ταινία ανάλογα με το σκηνοθέτη. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε επαγγελματίες. Κανείς εδώ μέσα δεν είναι ηθοποιός. Όλοι είμαστε θαυμαστές της σειράς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γίνει κάτι όμορφο.
Από κει και πέρα θα δουλέψουμε μαζί τα τεχνικά προβλήματα. Εδώ καταφέρνει το wingsofdestiny να φτιάξει το dub του ANT1 το οποίο δεν έβλεπαν καν οι ηθοποιοί και πολλοί δεν ήξεραν καν σε ποιά σειρά παίζουν, που είναι γεμάτο λάθη, δε θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό εμείς που είμαστε και fans? Ντροπή
Από κει και πέρα θα δουλέψουμε μαζί τα τεχνικά προβλήματα. Εδώ καταφέρνει το wingsofdestiny να φτιάξει το dub του ANT1 το οποίο δεν έβλεπαν καν οι ηθοποιοί και πολλοί δεν ήξεραν καν σε ποιά σειρά παίζουν, που είναι γεμάτο λάθη, δε θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό εμείς που είμαστε και fans? Ντροπή
αχχαχχα καλοοοο....αλλα η φωνη δεν ακουγε τοσο προσαρμοσμενη με την εικονα μηλατε πολυ δηνατα και πολυ κοντα στο μικροφωνο και κανει εντανη την διαφορα.το ανχος επισης ακουγετε στην φωνη χωρις παρεξηγηση παντος μου αρεσε καλη προσπαθεια!!King Syaoran wrote:Κάμερα, φώτα, ντομάαααατες
» Μινάκο * Έκλεισε
» Ρέη * Έκλεισε
» Άμη * Έκλεισε
» Τσιμπιούσα * Έκλεισε
» Μινάκο * Έκλεισε
» Ρέη * Έκλεισε
» Άμη * Έκλεισε
» Τσιμπιούσα * Έκλεισε
Page 1 of 2