Sailor Moon Sacrifice
+8
Luna
alexia6272
Skream
Moonbright
ange-chan1993
marianthie
KouSeiya
Neo-RedRanger
12 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sailor Moon Sacrifice
Πριν από καιρό ξεκίνησε μια fanmade προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ακόμα σεζόν της Sailor Moon με τίτλο "Sailor Moon Sacrifice" όπου ο κεντρικός ήρωας είναι η δίδυμη αδερφή της Bunny, η Kurai. Έτυχε να δει δείτε ποτέ κι αν ναι πώς σας φαίνεται;
Re: Sailor Moon Sacrifice
Ναι, το εχω δει το επεισοδειο, και θαυμαζω παρα πολυ την επεξεργασια που εχουν κανει στις σκηνες (επειδη ξερω απο πρωτο χερι ποσο δυσκολη και χρονοβορα ειναι η διαδικασια επεξεργασιας) καθως και τον συνδυασμος του υλικου με τις εικονες της starseed86. Και η ιστορια δεν λεει πολλα μεχρι στιγμης αλλα ειμαι σιγουρος οτι μετα θα διαλευκανθει λιγο η υποθεση και θα δουμε την ιστορια πιο σφαιρικα.
Το μονο που με πειραζει ειναι καποιοι διαλογοι.
Το μονο που με πειραζει ειναι καποιοι διαλογοι.
Last edited by KouSeiya on Mon Nov 21, 2011 4:04 pm; edited 1 time in total
Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά η συνέχεια (όποτε έρθει) αφήνει πολλές υποσχέσεις.
Neo-RedRanger wrote:Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά η συνέχεια (όποτε έρθει) αφήνει πολλές υποσχέσεις.
το ξερω οτι ειναι λιγο νωρις, απλως κρινω με οτι εχει βγει στη φορα μεχρι στιγμης
ναι τοχω δει πολυ καλη επεξεργασια αλλα το μονο που καταλαβα ειναι οτι σηνεχεια ανακαλουσα στο μυαλο μου που εχω δει την καθε σκηνη το οποιο καταντα βαρετο
aaax SM sacrifice!!!!!!!! 3ekinhse apsoga !!! alla h anamonh mas exei spasei ta neyra!!!!!!!!!!!! ante epitelous kaosu!!!!! ti 8a ginei me thn kurai-chan!!!???? mh mas kratas allo se agonoia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >.<
wraia tenia. pote den perhmena na dw kati tetio.
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Μια διορθωσούλα, δεν είναι ταινία, είναι fanmade SM season, απλά η Kaosu παίζει με την αγωνία μας και δεν έχει βάλει τη συνέχεια
Neo-RedRanger wrote:Μια διορθωσούλα, δεν είναι ταινία, είναι fanmade SM season, απλά η Kaosu παίζει με την αγωνία μας και δεν έχει βάλει τη συνέχεια
Η Kaosu καθυστερει να την ανεβασει λογω του ογκου της επεξεργασιας που εχει να κανει η ομαδα. Ασε που και οι VAs καθυστερουν να της στειλουν και τα λογια καποιες φορες.
Ειμαι μελος στο φορουμ της και ειχε πει οτι την εισαγωγη και το τελος τα εκαναν βιαστικα και τελευταια στιγμη για να προλαβουν το ανεβασμα του επεισοδειου.
η αναμονη μολις τελιωσε οριστε το τριτο μερος της σειρας αντε και του χρονου το επομενο!!!
Αν και έχω παρακολουθήσει την πορεία του πρότζεκτ από την πρώτη στιγμή και πιστεύω πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και θαυμάζω τα παιδιά του Kaosu Studios για το πόσο σκληρά έχουν δουλέψει και για όσα έχουν καταφέρει, παρ' όλα αυτά, ποτέ δεν με ενθουσίασε το story... too much drama. Δεν αντέχω όλο αυτό τον πόνο και την απελπισία..
Last edited by Queen Nehelenia on Thu Nov 08, 2012 1:38 pm; edited 1 time in total
το εχουν κανει πολυ σκοτεινο το στορυ !!περισσοτερο και απο το μανγκα
η αλήθεια ειναι οτι το εχουν κανει λίγο πιο dark και δεν γελας... αλλα είναι φοβερη δουλεια!!!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Supreme new
» Sailor Moon Fanfiction
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Supreme new
» Sailor Moon Fanfiction
Page 1 of 2