Sailor Moon & the Deathly Hallows!
5 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon & the Deathly Hallows!
Επηρεασμένος πάντα από το τελευταίο Trailer της έβδομης ταινίας του Harry Potter, πήρα τη μουσική και έφτιαξα ένα trailer του τρίτου κύκλου της Sailor Moon! Ελπίζω να σας αρέσει!
Δείτε το εδώ *****
Δείτε το εδώ *****
Re: Sailor Moon & the Deathly Hallows!
Ωραίο...και επίκαιρο! Μιας και σε λίγο καιρό θα ανέβει όλη η τρίτη σεζόν!
Πάντως με το inception έπαθα πλάκα. Αφού είδα στο τέλος τον μάντη και φοβήθηκα χαχα
Έναν κανόνα του μοντάζ, όμως, θέλω να αναφέρω, εντελώς φιλικά.
Παρατήρησα από τα βίντεο σου που έχω δει ότι κάνεις συχνά παράλληλο μοντάζ. Πχ σε αυτό ξεκινάει με τη Sailor Moon που κρατάει τη Hotaru και σιγά σιγά ανεβαίνει προς τα πάνω. Όταν επιστρέφουμε σε ένα πλάνο που έχει κίνηση δεν συνεχίζουμε από εκεί που το κόψαμε αλλά από λίγο πιο μετά.
Ο χρόνος που πέρασε δείχνοντας κάτι άλλο πρέπει να φανεί και εκεί.
Πάντως με το inception έπαθα πλάκα. Αφού είδα στο τέλος τον μάντη και φοβήθηκα χαχα
Έναν κανόνα του μοντάζ, όμως, θέλω να αναφέρω, εντελώς φιλικά.
Παρατήρησα από τα βίντεο σου που έχω δει ότι κάνεις συχνά παράλληλο μοντάζ. Πχ σε αυτό ξεκινάει με τη Sailor Moon που κρατάει τη Hotaru και σιγά σιγά ανεβαίνει προς τα πάνω. Όταν επιστρέφουμε σε ένα πλάνο που έχει κίνηση δεν συνεχίζουμε από εκεί που το κόψαμε αλλά από λίγο πιο μετά.
Ο χρόνος που πέρασε δείχνοντας κάτι άλλο πρέπει να φανεί και εκεί.
πολύ ωραία μουσική γιάννη κ ωραία επιλογή σκηνών. Μου άρεσε πολύ η τελευταία εικόνα στο βίντεο αλλά επειδή είχα δυνατά τα ηχεία ακούστηκε ένα γκντουπ όταν τέλειωσε το βίντεο, τρόμαξα
Μπράβο κ πάλι, πολύ epic
Μπράβο κ πάλι, πολύ epic
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
katapliktiko!!!!!! esu eisai o JohnnSaturn sto you tube!!!!?????? exw dei ola ta video s !!! se eixa kanei sub kai add kai sta 2 prohgoumena acounts p eixa!!! (usagi010091993 -TsukinoPrincess1993) twra exw to TsukinoHimeSama1993 glad to find you again!!!!!
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon Fanfiction
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon Fanfiction
Page 1 of 1