Sailor Moon STAR
+32
kira07
panospag
KonnKon
DioneH
Enthiriall
user5fe0899ae606b
evansicaria
Astrifer
CyborgLynn
ENJOYA
george87
Dr_SLUMP
Let My Heart Free
Mamoru-chan
kawaii Venus
Moonbright
kondats
Rorouli
haruka-cheng
John246l
marianthie
Neo-RedRanger
maximum
Luna
makotosan
Queen Nehelenia
Skream
Sailor Pluto
robinofonepiece2
Usako
KouSeiya
King Syaoran
36 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sailor Moon STAR
makotosan wrote:Sas parakalw parte thlephono to star channel [2111891000] h steilte mnm sto [program@star.gr] h sto [info@star.gr] kai zhthste na provaloun thn sailor moon se epanalipsi.An eiste fan kente to .Egw to ekana idi
Oloi osoi agapane thn sailor moon alhthina tha to kanoun
εγώ έστειλα μήνυμα Τώρα ελπίζω να το λάβουν υπόψην τους.. από εκεί και πέρα το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε να ξαναδούμε την αγαπημένη μας ηρωϊδα στην ελληνική τηλεόραση
kondats- Active Member
- Number of posts : 80
Registration date : 2013-01-03
Εστειλα κι εγω και βλέπουμε...
πάντως αυτο με τα δικαιώματα είναι ενα θεμα... όμως δεν ξερω αν ειναι και για το σταρ :Ρ
πάντως αυτο με τα δικαιώματα είναι ενα θεμα... όμως δεν ξερω αν ειναι και για το σταρ :Ρ
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Θα στειλω αμέσως!!!! το ηθελα από πολύ καιρο αλλα έπρεπε να γινει πιο οργανωμένα να στείλει όλο το φόρουμ!!!!
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
Παρακολούθησα ένα επεισόδιο του σταρ σήμερα από την R και έχω μία απορία:ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Η ΤΣΙΜΠΙΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΑΚΟ;
ελα ντε στη 2 σεζον ολες τις κανει η σοφια καψαμπελη (Δια Αφροδιτη Τσιμπιουσα Σινγκο τεταρατα την Περχεραίτ) τοσες φωνες αναγκαστηκε να κανει την Αφροδιτη σαν ψιλος
Οντως αυτο ειναι αληθεια σε πολλα anime μεταξυ αυτον και η sailor moon ενας ηθοποιος επρεπε να δανεισει την φωνη παραπανο απο ενα χαρακτηρα π.χ. στο mermaid melody του σταρ κοιτα τη βρηκα ελεος δλδ
Ακούγονται με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (Ρίνα, Σάρα, Σέιρα, Νικόρα, Ερίλ, Βασίλισσα του Νερού, Μικάρου κ.ά.)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ (Λουτσία, Νοέλ, Αδερφή Μίμι, Ναγκίσα κ.ά.)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Καΐτο, Γκαΐτο, Τάρο, Μασαχίρο, Λιχτ κ.ά.)
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Χάνον, Κάρεν, Χίπο, Ουρέι, Μαντάμ Τάκι, Λαίδη Μαρσελάγο, Λάν-Χουα κ.ά.)
ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (Κόκο, Ιζούλ, Μαρία, Αδερφή Σίσι, Μιγκέλ, Αράρα κ.ά.
Ακούγονται με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (Ρίνα, Σάρα, Σέιρα, Νικόρα, Ερίλ, Βασίλισσα του Νερού, Μικάρου κ.ά.)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ (Λουτσία, Νοέλ, Αδερφή Μίμι, Ναγκίσα κ.ά.)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Καΐτο, Γκαΐτο, Τάρο, Μασαχίρο, Λιχτ κ.ά.)
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Χάνον, Κάρεν, Χίπο, Ουρέι, Μαντάμ Τάκι, Λαίδη Μαρσελάγο, Λάν-Χουα κ.ά.)
ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (Κόκο, Ιζούλ, Μαρία, Αδερφή Σίσι, Μιγκέλ, Αράρα κ.ά.
Ναι το ξερω το εχω παρακολουθησει παντου γινεται αυτο στα ποκεμον που τα εκανε ολα στις 2 πρωτες σεζον οι μιχαελα αντωνιου ενω στο yugioh παλι η σοφια καψαμπελη ολες τις γυναίκες!!!!
Καλησπέρα! Είμαι η Ζωή και προφανώς είμαι φαν της Σειλορ Μουν <3 Είμαι σχετικά καινούρια εδώ και χίλια συγγνώμη αν δεν έπρεπε να σχολιάσω αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι αυτή η ιστοσελίδα είναι και χώρος συζήτησης και δεν νιώθω άνετα με το να κατεβάζω απλά τα επεισόδια, είναι λίγο ψυχρό για εμένα ^^' Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συντελούν για αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα, εκπληκτική δουλειά και επεξεργασία και φυσικά το ότι ποστάρετε τόσο επεισόδια Σειλορ Μουν μου αρκεί ^^ Ώρα να μπω στο θέμα υποθέτω :p Εγώ μεγάλωσα με τη μεταγλώττιση του Σταρ κι έχω να πω ότι είναι απογοητευτική (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) Οι μεταγλωττιστές δεν έχουν καθόλου πάθος ούτε δύναμη και η Υρώ Λούπη ακούγεται τόσο ψεύτικη και αδύναμη, μετά από κάποια επεισόδια ακούγεται υπερβολικά κουρασμένη. Παρόμοια η άποψή μου και για τους υπόλοιπους συντελεστές, και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση αυτό γιατί όλοι τους κάνουν πολύ καλή δουλεία σε σειρές και ταινίες. Προτιμώ κατά πολύ την έκδοση του Αντ1 ακόμα και με τη ακατάστατη διανομή των ρόλων <3 Δυνατές και συναισθηματικές φωνές <3
Let My Heart Free- Active Member
- Number of posts : 68
Registration date : 2015-02-26
Ευτυχώς ή δυστυχώς οι μεταγλωττιστές του ΑΝΤ1 είχαν περισσότερη πείρα στο χώρο. Το δυστύχημα είναι πως τα έκαναν ως αγγαρεία, βγάζανε 5-10 επεισόδια την ημέρα και πληρωνόντουσαν άθλια. Στο ΣΤΑΡ να φανταστείς έκαναν ηχογράφηση μόνοι τους ο καθένας χωρίς να βρίσκονται καν στο ίδιο δωμάτιο και η επεξεργασία γινόταν στην Ισπανία.
Δυστυχώς η μεταγλώττιση στην Ελλάδα είναι πολύ υποβαθμισμένη και από το 2000 και μετά ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή για 1 κομμάτι ψωμί μ πορεί ο οποιοσδήποτε να πάει και να κάνει 1 μεταγλώττιση 1 μέρας αρκεί να έχει φωνή που να αντέχεται είναι δεν είναι ηθοποιός στα στούντιο της Ελλάδας.
Δυστυχώς και οι 2 μεταγλωττίσεις έχουν τα τρωτά τους σημεία και φυσικά είναι αδύνατοννα φτάσουν το αρχικό που γινόταν από επαγγελματίες συνελεστές.
Το καλό βέβαια είναι πως είναι στη γλώσσα μας και πολλά από τα χοντρά φρασικά τους λάθη τα διορθώνουμε τώρα εμείς στην επεξεργασία οπότε γίνετιασ λίγο πιο υποφερτο. Παρόλα αυτά είναι Ελληνικά και μόνο γι' αυτό το εκτιμούμε.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ελπίζουμε να συνεχίσει να σου αρέσει η δουλειά μας και να μας στηρίζεις.
Νίκος.
Δυστυχώς η μεταγλώττιση στην Ελλάδα είναι πολύ υποβαθμισμένη και από το 2000 και μετά ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή για 1 κομμάτι ψωμί μ πορεί ο οποιοσδήποτε να πάει και να κάνει 1 μεταγλώττιση 1 μέρας αρκεί να έχει φωνή που να αντέχεται είναι δεν είναι ηθοποιός στα στούντιο της Ελλάδας.
Δυστυχώς και οι 2 μεταγλωττίσεις έχουν τα τρωτά τους σημεία και φυσικά είναι αδύνατοννα φτάσουν το αρχικό που γινόταν από επαγγελματίες συνελεστές.
Το καλό βέβαια είναι πως είναι στη γλώσσα μας και πολλά από τα χοντρά φρασικά τους λάθη τα διορθώνουμε τώρα εμείς στην επεξεργασία οπότε γίνετιασ λίγο πιο υποφερτο. Παρόλα αυτά είναι Ελληνικά και μόνο γι' αυτό το εκτιμούμε.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Ελπίζουμε να συνεχίσει να σου αρέσει η δουλειά μας και να μας στηρίζεις.
Νίκος.
Όμως υπάρχουν εξαιρέσεις που αποτελούν το καλό παράδειγμα. Στη Nichelodeon γίνεται εκπληκτική δουλειά, με τα καινούρια TMNT και γενικά οτιδήποτε προβάλλεται εκεί, η μεταγλώττιση να ξεπερνάει ακόμα και το αυθεντικό dub!
Εάν είχε δοθεί η δέουσα σημασία στη Sailor Moon, με τους ίδιους μεταγλωττιστές του '90 (του Ant1 κυρίως λόγω σοβαρού υποκριτικού υπόβαθρου), θα είχαμε ίσως το καλύτερο dub παγκοσμίως.
Δυστυχώς κανείς δεν είχε φανταστεί ότι κάποια μέρα όλες αυτές οι παιδικές σειρές θα αποτελέσουν αναπόσπαστο νοσταλγικό κομμάτι μιας ολόκληρης γενιάς...
Όμως υπάρχουν εξαιρέσεις που αποτελούν το καλό παράδειγμα. Στη Nichelodeon γίνεται εκπληκτική δουλειά, με τα καινούρια TMNT και γενικά οτιδήποτε προβάλλεται εκεί, η μεταγλώττιση να ξεπερνάει ακόμα και το αυθεντικό dub!
Εάν είχε δοθεί η δέουσα σημασία στη Sailor Moon, με τους ίδιους μεταγλωττιστές του '90 (του Ant1 κυρίως λόγω σοβαρού υποκριτικού υπόβαθρου), θα είχαμε ίσως το καλύτερο dub παγκοσμίως.
Δυστυχώς κανείς δεν είχε φανταστεί ότι κάποια μέρα όλες αυτές οι παιδικές σειρές θα αποτελέσουν αναπόσπαστο νοσταλγικό κομμάτι μιας ολόκληρης γενιάς...
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
Παίζει και Nova, ΟΤΕ TV, κτλ πανελλαδικά. Αλλά δωρεάν είναι πράγματι μόνο εντός Αττικής.
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
thanks
george87- Newcomer
- Number of posts : 2
Registration date : 2015-11-21
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sailor Moon Ant1/Star Επεισόδια
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon επεισόδιο 200 !!!!!!!
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon ατζέντα!
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon επεισόδιο 200 !!!!!!!
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon ατζέντα!
Page 3 of 4