Sailor Moon STAR
+32
kira07
panospag
KonnKon
DioneH
Enthiriall
user5fe0899ae606b
evansicaria
Astrifer
CyborgLynn
ENJOYA
george87
Dr_SLUMP
Let My Heart Free
Mamoru-chan
kawaii Venus
Moonbright
kondats
Rorouli
haruka-cheng
John246l
marianthie
Neo-RedRanger
maximum
Luna
makotosan
Queen Nehelenia
Skream
Sailor Pluto
robinofonepiece2
Usako
KouSeiya
King Syaoran
36 posters
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sailor Moon STAR
Βασικά το σταρ πήρε τα κείμενα του αντ1 και απλός εκανε μερικές μικροαλλαγές. Βλέπω αυτούσιους τους διαλόγους από τον αντ1
δεν ξερω την σειλορ μουν μονο με την μεταγλωτιση του ant1 μπορω να πω οτι μου αρεσει η star μου φαινετε ξενη μαλλον γιαυτο δεν τραβηξε και παρακατω ...
Καλά ποιος έξυπνος έκανε την μετάφραση; Είναι αλήθεια ότι οι διάλογοι είναι πολύ κοντά στα ιαπωνικά αλλά υπάρχουν πολλά λάθη! Είναι αλήθεια ότι τα ιαπωνικά μπερδεύονται εύκολα, αλλά όπως και να το κάνεις το Mercury με το Saturn δεν μπερδεύονται! Αφού δεν τις έλεγαν και τις δύο το ίδιο και το διόρθωσαν το λάθος πάλι καλά!
John246l- Active Member
- Number of posts : 87
Registration date : 2012-09-09
εεεεε καλα τώρα είναι απορία πώς κάνανε τέτοια λάθη στη μεταφραση....
είπαν σε καποιον να τα μεταφράσει και αυτος για να τελειώνει οσο πιο γρήγορα, μετέφραζε του κεφαλιου του.... βρήκε εκει εναν πλανήτη που θυμήθηκε απο το σχολειο και τον κότσαρε!
τα λεφτά του τα πήρε!
ποσειδώνες, ερμήδες, κρόνοι.... όλα ενα!
είπαν σε καποιον να τα μεταφράσει και αυτος για να τελειώνει οσο πιο γρήγορα, μετέφραζε του κεφαλιου του.... βρήκε εκει εναν πλανήτη που θυμήθηκε απο το σχολειο και τον κότσαρε!
τα λεφτά του τα πήρε!
ποσειδώνες, ερμήδες, κρόνοι.... όλα ενα!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
ισχύει και αυτο..... αλλα αν και ειμαι συναισθηματικα δεμένη με τη μεταγλλώτηση του STAR κάποια πράγματα είναι εντελώς κουφα!
*αυτο που προτιμώ στο STAR είναι το φεγγαρένια απο το φεγγάρω!
*αυτο που προτιμώ στο STAR είναι το φεγγαρένια απο το φεγγάρω!
ααααα! μαλιστα!
δεν τα εχω δει ακομα όλα.... χιχιχι
δεν τα εχω δει ακομα όλα.... χιχιχι
Ειδικα απο το 33 και μετα το "αλλαξε με!" γινετε "μεταμορφωσε με!" και γενικα το σεναριο γινετε ακριβως του αντ1
Έτσι και αλλιώς το Σταρ ακολουθεί το σενάριο του αντ1 (τώρα που το βρήκε μην ρωτάτε)
Φοβούμαι να δω τα υπόλοιπα
Rorouli- Moonlight Knight
- Number of posts : 161
Registration date : 2012-04-19
Ελα εγω τους λυπαμε τους ηθοποιους που εχουν παιξει αλλους πολλυ ωραιους ρολους απλα με το να μην εχουν προσαρμογεα διαλογων αναγκάζονταν να το κανουν μονοι τους για αυτο δεν βγηκε τοσο ωραιο οσο του αντ1
Απλά είναι δύσκολο όταν έχεις συνηθίσει στο πρώτο,να κάνεις χώρο και για το δεύτερο.Ειδικά αν το πρώτο ήταν καλό κι έχεις μεγάλες προσδοκίες.
Τα παιδιά που είδαν την μεταγλώττιση του σταρ πρώτα πχ θα ναι πιο θετικά προς αυτήν.
Η μπάνη (απ'το λίγο που είδα) μου φάνηκε καλούλα πάντως.
Τα παιδιά που είδαν την μεταγλώττιση του σταρ πρώτα πχ θα ναι πιο θετικά προς αυτήν.
Η μπάνη (απ'το λίγο που είδα) μου φάνηκε καλούλα πάντως.
Rorouli- Moonlight Knight
- Number of posts : 161
Registration date : 2012-04-19
Η Υρω Λουπη ναι καλη ηταν.Προσωπικα μου αρεσε αυτη, η Κατερινα Γκιρκης που εδωσε μια ζωντανια στο καστ και η Σοφια Καψαμπελη που παρολο που εχει πολυ ωραια φωνη χαντακωθηκε απο τους πολλους τους Ρολους και ειδικα της Αφροδιτης!Ο Δαμουλης καλος ηταν και μπορω να πω πως ο Φραγκουλης μου αρεσε πιο πολυ απο τον Μαζη
συμφωνο!!Skream wrote:Η Υρω Λουπη ναι καλη ηταν.Προσωπικα μου αρεσε αυτη, η Κατερινα Γκιρκης που εδωσε μια ζωντανια στο καστ και η Σοφια Καψαμπελη που παρολο που εχει πολυ ωραια φωνη χαντακωθηκε απο τους πολλους τους Ρολους και ειδικα της Αφροδιτης!Ο Δαμουλης καλος ηταν και μπορω να πω πως ο Φραγκουλης μου αρεσε πιο πολυ απο τον Μαζη
οχι αυτο που θελω να πω ειναι πως υπηρχαν και αλλοι καταξιωμενη ηθοποιοι που θα της εδιναν μια πιο ευαισθητη και τρυφερη πλευρα
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sailor Moon Ant1/Star Επεισόδια
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon επεισόδιο 200 !!!!!!!
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon ατζέντα!
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon επεισόδιο 200 !!!!!!!
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon ατζέντα!
Page 2 of 4