Τι μουσική ακούτε;
+16
kawaii Venus
stavroylaki
Skream
ange-chan1993
mile
Moonbright
makotosan
Aeral
KouSeiya
alexia6272
Luna
marianthie
Neo-RedRanger
Usako
Sailormoon
King Syaoran
20 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Τι μουσική ακούτε;
AKUSATE AKUSATEEEEE 20/06/2012 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη Evanescence LIVE in Athens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >.< YIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
guys gia osous endiaferontai einai 35€ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια). 40€
Προπώληση ξεκινάει απο την Τρίτη 22 Μαΐου. Σημεία πώλησης : Σε όλα τα καταστήματα Γερμανός TREXTE!!!! xD
guys gia osous endiaferontai einai 35€ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια). 40€
Προπώληση ξεκινάει απο την Τρίτη 22 Μαΐου. Σημεία πώλησης : Σε όλα τα καταστήματα Γερμανός TREXTE!!!! xD
Last edited by ange-chan1993 on Tue May 22, 2012 3:06 am; edited 1 time in total
Η μουσικη που μου αρεσει ειναι η Ροκ και οι μπαλαντες, αλλα γενικα δεν πολυακουω μουσικη και με κοροιδευει ο θειος μου που ειναι τραγουδιστης.
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
εισαι μικρη ακομα kawaii Venus, σε ενα δυο χρονια να δεις που θα κατασταλαξεις στο τι μουσικη σου ταιριαζει κ θα ακους πιο πολυ
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Κι εγώ είμαι της ποπ και της μπαλάντας. ;D. Καμιά φορά μπορεί να μου αρέσει και η ελαφριά ροκ όταν έχω τρομερή ενέργεια αλλά κι εγώ είμαι παιδί της ποπ.
αγαπώ τη μουσικη των μιουζικαλ!!!!! τρελαίνομαι <3
μπορώ να ακούσω τα πάντα ανάλογα τη φάση...! η τυπου ραπ (?) μόνο μ τσιτώνει τα νευρα....
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
haruka-cheng wrote:εμενα μ αρέσει γενικα η ροκ μουσικη...!!! σε διαφορες γλώσσες, κλασικη, metal... όλα!
μπορώ να ακούσω τα πάντα ανάλογα τη φάση...! η τυπου ραπ (?) μόνο μ τσιτώνει τα νευρα....
εεε μιούζικααααλ!!τα σπάνε!!
Εγώ κυρίως ακούω μέταλ/ροκ.Δηλώνω παιδί των λουλουδιών επίσης. :Ρ Γενικά λατρεύω κάθε τι μελωδικό.Είτε έχει να κάνει με κλασσική μουσική είτε με τζαζ,μπλουζ,κάντρι,φολκ κτλ.Ευτυχώς ζούμε σε μια εποχή που η μουσική είναι ΠΑΝΤΟΥ
Rorouli- Moonlight Knight
- Number of posts : 161
Registration date : 2012-04-19
αχχ τζαζ!!! <3 οταν επαιζε η κολητή μ σ μια τζαζ - φανκ μπαντα πηγαινα στς προβες και ελιωνα καθε φορα....
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
haruka-cheng wrote:αχχ τζαζ!!! <3 οταν επαιζε η κολητή μ σ μια τζαζ - φανκ μπαντα πηγαινα στς προβες και ελιωνα καθε φορα....
τυχερήήήήή,τα καλύτερα είναι αυτά
κι ειδικά στο φθινόπωρο ταιριάζει τόσο πολύύύ η τζαζ!!!
Rorouli- Moonlight Knight
- Number of posts : 161
Registration date : 2012-04-19
Lana Del Rey,Lady GaGa (momma monster),Ke$ha < DIE YOUNG >Nicky Minaj,οτι house,trance,dubstep κυκλοφορεί και γενικά οτι μου αρέσει ¨)
basilhs uchiha- Newcomer
- Number of posts : 20
Registration date : 2013-01-03
Εγώ ακούω pop και κυρίως ξένα (αγγλικά δηλαδή) Αλλά ακούω και διάφορα τραγούδια από anime. Όπως για παράδειγμα από τη Sailor Moon, μπορεί να κάθομαι μια ολόκληρη μέρα και να ακουώ το opening ή στα ελληνικά ή στα ιαπωνικά ή οτιδήποτε άλλο!
kondats- Active Member
- Number of posts : 80
Registration date : 2013-01-03
Χμμ δεν θυμαμαι να εχω γραψει ξανα εδω, αλλα ακομα κι αν εγραψα, θα το υποστειτε
Εγω ακουω τα παντα.. Απο κλασσικη μουσικη μεχρι μέταλ και rnb.. ΑΛΛΑ ειμαι παιδι της ροκ.. Παντα εκει καταληγω.. Λιγο μελαγχολια, λιγο ατελειωτες σκεψεις, ονειροποληση.. Ξερετε τωρα..
Αυτα απο μενα
Εγω ακουω τα παντα.. Απο κλασσικη μουσικη μεχρι μέταλ και rnb.. ΑΛΛΑ ειμαι παιδι της ροκ.. Παντα εκει καταληγω.. Λιγο μελαγχολια, λιγο ατελειωτες σκεψεις, ονειροποληση.. Ξερετε τωρα..
Αυτα απο μενα
Επισκέπτης- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Τραγούδια που ακούτε τώρα
» Να Ακουστείς, Μόνο Φωνές, Χωρίς Μουσική
» Αιώνια Αιωνιότητα σε μουσική Δωματίου με 22 Μουσικά Όργανα
» Να Ακουστείς, Μόνο Φωνές, Χωρίς Μουσική
» Αιώνια Αιωνιότητα σε μουσική Δωματίου με 22 Μουσικά Όργανα
Page 3 of 3