Τι μουσική ακούτε;
+16
kawaii Venus
stavroylaki
Skream
ange-chan1993
mile
Moonbright
makotosan
Aeral
KouSeiya
alexia6272
Luna
marianthie
Neo-RedRanger
Usako
Sailormoon
King Syaoran
20 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Τι μουσική ακούτε;
Πιστεύω ο τίτλος τα λέει όλα. Ποια είναι η μουσική που ακούτε περισσότερο;
Εγώ ακούω... χμμ ας το αφήσουμε για αργότερα
Εγώ ακούω... χμμ ας το αφήσουμε για αργότερα
Guest- Guest
Re: Τι μουσική ακούτε;
Ακούω hip hop,ελληνική μουσική,ποπ,ροκ και γενικά πάρα πολλά είδη
Sailormoon- Active Member
- Number of posts : 94
Registration date : 2009-05-18
εγω ακουω κυριως ροκ και λιγο μεταλ αλλα απο ελληνικα ακουω μερικα εντεχνα οπως ιωαννιδη
αν ομως ειμαι πχ εξω με παρεα δεν με πειραξει να χορεψω σε r'n'b ρυθμους
αν ομως ειμαι πχ εξω με παρεα δεν με πειραξει να χορεψω σε r'n'b ρυθμους
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Τα 2 άκρα...Κλασικό ροκ μέχρι ξεθεώματος και καψουροτράγουδα μέχρι λιωσίματος...
Ολα εκτος απο ροκ και βαρια σκηλαδικα τωρα αμα σας πω οτι εχω περασμενο στο στικακι του αμαξιου το ιαπωνικο τραγουδι της σαιλορ μοον το πρωτο opening kai το sailor star opening θα με παρετε στο ψηλο!!!αλλα παντα σπασαμε πολυ πλακα στις διακοπες με την κολλητη που μετα την shakira επεσε η sailor moon τρέλο γέλιο
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Ροκ και μπαλάντες. Αν και κατα βάθος είμαι της συμφωνικής ροκ π.χ. Nightwish, Epica κτλ.
Ακούστε nemo από nightwish, είμαι σίγουρη θα σας αρέσει, η κοπέλα είναι φωνάρα. Προτείνεται και εσεις κανα κομματακι, να επιρεαστούμε
Ακούστε nemo από nightwish, είμαι σίγουρη θα σας αρέσει, η κοπέλα είναι φωνάρα. Προτείνεται και εσεις κανα κομματακι, να επιρεαστούμε
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
Είμαι κυρίως του εμπορικού και όχι του ποιοτικού αλλά καμιά φορά ''στροφή προς την ποιότητα!''
Από Megadeath μεχρι Yanni, και από Ramones μεχρι Aguilera. Τα παντα, ελληνικα ελαχιστα εως καθολου. Τρελη αδυναμια σε Bon Jovi, Lacuna Coil, Marilyn Manson, και λατρευω να ανακαλυπω νεα ταλεντα. Οπως τελευταια ειμαι τρελα ερωτευμενη με τη φωνη, το στυλ και τα τραγουδια της Lana Del Ray.
https://www.youtube.com/watch?v=zneaWRLUS8o
Eπισης κατα καιρους τρωω κολληματα με ανατολιτικη pop..περυσι ειχα κολλησει τρελα με τις 4Minute...χτυπιομουν σαν shaker με το Huh!
https://www.youtube.com/watch?v=RryX6oY9Pik&ob=av2e
https://www.youtube.com/watch?v=zneaWRLUS8o
Eπισης κατα καιρους τρωω κολληματα με ανατολιτικη pop..περυσι ειχα κολλησει τρελα με τις 4Minute...χτυπιομουν σαν shaker με το Huh!
https://www.youtube.com/watch?v=RryX6oY9Pik&ob=av2e
mile- Newcomer
- Number of posts : 29
Registration date : 2011-11-30
a8anath ROCK kai Hard rock skhnh!!! metal opera (nightwish , epica,within temptation, leaves eyes) mpalantes polles kai genikotera iaponikh kai anime soundtracks ellhnika poluuuuuuuuuuuu elaxista ews ka8olou!!!
ange-chan1993 wrote:a8anath ROCK kai Hard rock skhnh!!! metal opera (nightwish , epica,within temptation, leaves eyes) mpalantes polles kai genikotera iaponikh kai anime soundtracks ellhnika poluuuuuuuuuuuu elaxista ews ka8olou!!!
Θελω να κανουμε παρέα Επιτελους βρηκα μια κοπελα με ιδια γουστα.. (Ευχομαι να εισαι κοπελα!!!!)
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
Aeral wrote:ange-chan1993 wrote:a8anath ROCK kai Hard rock skhnh!!! metal opera (nightwish , epica,within temptation, leaves eyes) mpalantes polles kai genikotera iaponikh kai anime soundtracks ellhnika poluuuuuuuuuuuu elaxista ews ka8olou!!!
Θελω να κανουμε παρέα Επιτελους βρηκα μια κοπελα με ιδια γουστα.. (Ευχομαι να εισαι κοπελα!!!!)
naiaiaiaiaiai !!!!!!!!!!!1 kopela eimai!!!! kai egw xairomaipu vrhka kapoion pu na akuei oti kai egw
Aeral wrote:Ροκ και μπαλάντες. Αν και κατα βάθος είμαι της συμφωνικής ροκ π.χ. Nightwish, Epica κτλ.
apo kommataki exw na proteino apo nightwish sleeping sun
kai apo leaves eyes to my destiny 8a ta latrepseis
within temptation evanence πανταααααααα και γενικα μονο <<κλαψιαρικα>> τραγουδια
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
stavroylaki wrote:within temptation evanence πανταααααααα και γενικα μονο <<κλαψιαρικα>> τραγουδια
me too pano katw !!^^ wait eisai h stayroula apo to you tube ????
Λατρεμενο μου...Θελω να κλαιω με αυτο το κομματι...Christina Scabbia Θεαααα.....Και το βιντεακι, φανταστικη δουλεια..
mile- Newcomer
mile wrote:
Λατρεμενο μου...Θελω να κλαιω με αυτο το κομματι...Christina Scabbia Θεαααα.....Και το βιντεακι, φανταστικη δουλεια..
ekpliktiko!!!!! kai mazi me Rourouni Kenshin edese teleia!!!
ange-chan1993 wrote:
ekpliktiko!!!!! kai mazi me Rourouni Kenshin edese teleia!!!
Μα δεν ειναι;;;;;;;;;;;;;;; αχ....και σκεψου τωρα παιζουν live στο Gagarin και το εμαθα πριν 2 ωρες :/ εφαγα ακυρο....πφφ..
mile- Newcomer
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Τραγούδια που ακούτε τώρα
» Να Ακουστείς, Μόνο Φωνές, Χωρίς Μουσική
» Αιώνια Αιωνιότητα σε μουσική Δωματίου με 22 Μουσικά Όργανα
» Να Ακουστείς, Μόνο Φωνές, Χωρίς Μουσική
» Αιώνια Αιωνιότητα σε μουσική Δωματίου με 22 Μουσικά Όργανα
Page 1 of 3