Sailor Moon DeAgostini
+11
Mamoru-chan
xaroulini
ange-chan1993
marianthie
Luna
Neo-RedRanger
makotosan
Dr_SLUMP
crazyBoyMangaFun
King Syaoran
KouSeiya
15 posters
Page 1 of 1
Sailor Moon DeAgostini
twra teleytaia pairnw tin seira pou exei bgalei i DeAgostini gia ta comics tis Disney kai sto 4o teyxos brhka ena erwthmatologio sto opio mas rwtouse pws mporoume na boithisoume tin DeAgostini kai eixe erwthseis tou thematos"giati pires to sygekrimeno teyxos?""ti se protrepse na pareis ti seira?""tha sinexiseis na pairneis kai ta ipoloipa?" kai tetoia
Sto telos tis prwtis stilis proseksa mia erwtisi¨(γραφω στα ελληνικα για να καταλαβουν ολοι)
"Τι θέματα θα προτείνατε στην DeAgostini για επόμενες κυκλοφορίες;"
an grafame oloi na epanekdosoun ta epeisodeia tis sailor moon tou ant1,opws twra kanoun me ta epeisodeia tou dragonball Z kai GT, lete na ginontan tipota?
Sto telos tis prwtis stilis proseksa mia erwtisi¨(γραφω στα ελληνικα για να καταλαβουν ολοι)
"Τι θέματα θα προτείνατε στην DeAgostini για επόμενες κυκλοφορίες;"
an grafame oloi na epanekdosoun ta epeisodeia tis sailor moon tou ant1,opws twra kanoun me ta epeisodeia tou dragonball Z kai GT, lete na ginontan tipota?
Re: Sailor Moon DeAgostini
Μακάρι, έξυπνο . Η Nehelenia παίρνει αυτή τη σειρά με τη ζωγραφική, οπότε θα της το πω να το κοιτάξουμε. Mακάρι ^^
Το κακό μόνο είναι πως όπως και να τα βγάλουνε, εμείς θα είμαστε εκεί πάντα για να διορθώσουμε τις γκάφες τους, χεχε. Η διαφορά θα'ναι ότι ίσως ο ήχος να έχει καλύτερη ποιότητα . Μακάρι να τα βγάλουνε να αδειάσει το πορτοφόλι μου.
- Number of posts : 7
Registration date : 2010-05-21
"Παράνομο" είναι και τώρα θεωρητικά, από τη στιγμή που το υλικό είναι κατοχυρωμένο πνευματικά.
Το καλό είναι ότι στην παρούσα κατάσταση που η σειρά δεν είναι διαθέσιμη πουθενά και από τη στιγμή που εδώ δεν πωλείται, κανείς από τους ιδιοκτήτες/καλλιτέχνες δεν πρόκειται να ασχοληθεί.
Είναι μια κλειστή κοινότητα παλιών θαυμαστών της σειράς και ουσιαστικά είναι σαν μερικοί φίλοι να ανταλλάσσουν μεταξύ τους παλιές κασέτες με animation.
Αν η DeAgostini διαθέσει τα επεισόδια σε DVD, πράγμα λιγάκι χλωμό με την παρούσα οικονομία και τις χαμηλές πωλήσεις του Dragon Ball (αλήθεια, το βρήκε κανείς στα περίπτερα το καλοκαίρι; )... σίγουρα το site δε νομίζω σταματήσει, αφού είναι ταυτόχρονα γενικότερο fan community (π.χ. movie fandub projects).
Το καλό είναι ότι στην παρούσα κατάσταση που η σειρά δεν είναι διαθέσιμη πουθενά και από τη στιγμή που εδώ δεν πωλείται, κανείς από τους ιδιοκτήτες/καλλιτέχνες δεν πρόκειται να ασχοληθεί.
Είναι μια κλειστή κοινότητα παλιών θαυμαστών της σειράς και ουσιαστικά είναι σαν μερικοί φίλοι να ανταλλάσσουν μεταξύ τους παλιές κασέτες με animation.
Αν η DeAgostini διαθέσει τα επεισόδια σε DVD, πράγμα λιγάκι χλωμό με την παρούσα οικονομία και τις χαμηλές πωλήσεις του Dragon Ball (αλήθεια, το βρήκε κανείς στα περίπτερα το καλοκαίρι; )... σίγουρα το site δε νομίζω σταματήσει, αφού είναι ταυτόχρονα γενικότερο fan community (π.χ. movie fandub projects).
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
1) Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η ΤΟΕΙ δεν έχει κυριαρχικά δικαιώματα στην Ελλάδα. Δεν έδωσε ποτέ άδεια στην Ελλάδα να προβληθεί η σειρά και μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα.
Αυτά που βγάζουμε εμείς έχουν την Ιαπωνική εικόνα αγορασμένη από την Ιαπωνία σε dvd από μένα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι κανείς δεν μπορεί να μου πει τίποτα που τα βγάζω στο Internet εφόσον δεν τα πουλάω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και δεν υπάρχει νομοθεσία που να μου απαγορεύει να τα βγάλω όπου θέλω αφιλοκερδώς.
2) Ο ήχος προέρχεται από το studio spk video film television-cine tv ή όπως θέλετε πείτε το. Αν κάποιος του έδινε 1 ορισμό ως προς το τί ακριβώς είναι αυτό το studio θα έλεγε FANDUB στα Ελληνικά. Δεν αγοράστηκαν ποτέ τα δικαιώματα από την ΤΟΕΙ ούτε για τον ήχο, ούτε για την εικόνα. Έτσι πρακτικά εμείς απλά αναπαράγουμε 1 fandub του '90 το οποίο έχει χαθεί.
3) Και ακόμα και να βγάλει τη Σέιλορ Μουν στα Ελληνικά η Deagostini στην καλύερη περίπτωση θα βγει με καινούρια μεταγλώττιση αφού θα έχουν αγοραστεί τα πνευματικά δικαιώματα από την ΤΟΕΙ.
Οπότε είμαστε καλυμμένοι.
Ελπίζω να απάντησα στις απορίες σου.
Αυτά που βγάζουμε εμείς έχουν την Ιαπωνική εικόνα αγορασμένη από την Ιαπωνία σε dvd από μένα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι κανείς δεν μπορεί να μου πει τίποτα που τα βγάζω στο Internet εφόσον δεν τα πουλάω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και δεν υπάρχει νομοθεσία που να μου απαγορεύει να τα βγάλω όπου θέλω αφιλοκερδώς.
2) Ο ήχος προέρχεται από το studio spk video film television-cine tv ή όπως θέλετε πείτε το. Αν κάποιος του έδινε 1 ορισμό ως προς το τί ακριβώς είναι αυτό το studio θα έλεγε FANDUB στα Ελληνικά. Δεν αγοράστηκαν ποτέ τα δικαιώματα από την ΤΟΕΙ ούτε για τον ήχο, ούτε για την εικόνα. Έτσι πρακτικά εμείς απλά αναπαράγουμε 1 fandub του '90 το οποίο έχει χαθεί.
3) Και ακόμα και να βγάλει τη Σέιλορ Μουν στα Ελληνικά η Deagostini στην καλύερη περίπτωση θα βγει με καινούρια μεταγλώττιση αφού θα έχουν αγοραστεί τα πνευματικά δικαιώματα από την ΤΟΕΙ.
Οπότε είμαστε καλυμμένοι.
Ελπίζω να απάντησα στις απορίες σου.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Για να βγάλουν κάτι σε dvd πρέπει να παίζεται στην tv έτσι ώστε να είναι γνωστό στα παιδιά και να κάνει πωλήσεις.
dikio exei h luna afou den einai gnwsto pleon den tha to bgaloun alla ama exoun arketes protaseis mborei na to skeftoun .....tha kanw mia mixh sto site tous mbas kai to skeftoun ois diplou etsi kai alliws o skopos agiazh ta mesa!!
Η μεταγλώττιση είναι η κανονική του Ant1.
Dr_SLUMP- Moonlight Knight
- Number of posts : 124
Registration date : 2011-11-15
polu kalh idea!!!!! dn xanume tipota na dokimasoume h elpida pe8ainei panta teleytaia!!!
dokimasa kai egw na tous steilw mail...kai eixa amesi apantisi alla den exoun skopo akoma na to baloun ap oti lene...sugkekrimena apantisan:
"θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει άμεσα από την εταιρεία μας συλλογή με τα επεισόδια της σειράς «Sailormoon».
Ευχαρίστως θα μεταφέρουμε την πρότασή σας στο αρμόδιο τμήμα κι αν υπάρξει δυνατότητα έκδοσης της εν λόγω σειράς, θα ενημερωθείτε με διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση."
gia na doume...
"θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει άμεσα από την εταιρεία μας συλλογή με τα επεισόδια της σειράς «Sailormoon».
Ευχαρίστως θα μεταφέρουμε την πρότασή σας στο αρμόδιο τμήμα κι αν υπάρξει δυνατότητα έκδοσης της εν λόγω σειράς, θα ενημερωθείτε με διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση."
gia na doume...
xaroulini- Active Member
- Number of posts : 47
Registration date : 2012-06-27
Και αν το βγάλουν τα dvd είναι πολύ ακριβά το πολύ-πολύ να μπορέσω (εγώ προσωπικά) να πάρω μόνο το πρώτο που είναι σε τιμή γνωριμίας
Είναι πολύ καλή ιδέα να βγάλει η deagostini τα επεισόδια σ dvd!
δν νομίζω να ζημιωθει...
ακόμα και αν οι νεότεροι δν το ξέρουν μπορεί να προωθηθεί στς μεγαλύτερους (άλλωστες στν εποχή μας και τ υπόλοιπα τευχη π βγάζου δν νομίζω να έχουν τρομερή ζήτηση...)
μακάρι πάντως ν τ σκέφτονται και ν το έχουν στ πρόγραμμα τους!
δν νομίζω να ζημιωθει...
ακόμα και αν οι νεότεροι δν το ξέρουν μπορεί να προωθηθεί στς μεγαλύτερους (άλλωστες στν εποχή μας και τ υπόλοιπα τευχη π βγάζου δν νομίζω να έχουν τρομερή ζήτηση...)
μακάρι πάντως ν τ σκέφτονται και ν το έχουν στ πρόγραμμα τους!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό που είπε ο King Syaoran: Τι εννοείς όταν λες ότι κανείς δεν έδωσε τα δικαιώματα για τη sailor moon στην Ελλάδα. Ότι και καλά παράνομα έγινε όλη η μεταγλώττιση; Όσο για την deagostini είναι σίγουρο πως αν κάνει μεταγλώττιση θα είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα, αλλά εννοείτε πως δεν θα είναι uncut. Και στο Dragon Ball έχουν αφαιρέσει κάποιες σκηνές. Btw τι τιμές περίπου έχουν τα DVD που βγάζει η Deagostini;
John246l- Active Member
- Number of posts : 87
Registration date : 2012-09-09
Δε νομίζω η μεταγλώττιση να είναι παράνομη. Πάντως η προβολή των επεισοδίων ήταν σίγουρα παράνομη
Από ένα DVD Dragonball Z που έχει ξεμείνει στο περίπτερο του χωριού μου,9 ευρώ και 99 λεπτάJohn246l wrote:Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό που είπε ο King Syaoran: Τι εννοείς όταν λες ότι κανείς δεν έδωσε τα δικαιώματα για τη sailor moon στην Ελλάδα. Ότι και καλά παράνομα έγινε όλη η μεταγλώττιση; Όσο για την deagostini είναι σίγουρο πως αν κάνει μεταγλώττιση θα είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα, αλλά εννοείτε πως δεν θα είναι uncut. Και στο Dragon Ball έχουν αφαιρέσει κάποιες σκηνές. Btwτι τιμές περίπου έχουν τα DVD που βγάζει η Deagostini;
Mamoru-chan wrote:Από ένα DVD Dragonball Z που έχει ξεμείνει στο περίπτερο του χωριού μου,9 ευρώ και 99 λεπτάJohn246l wrote:Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό που είπε ο King Syaoran: Τι εννοείς όταν λες ότι κανείς δεν έδωσε τα δικαιώματα για τη sailor moon στην Ελλάδα. Ότι και καλά παράνομα έγινε όλη η μεταγλώττιση; Όσο για την deagostini είναι σίγουρο πως αν κάνει μεταγλώττιση θα είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα, αλλά εννοείτε πως δεν θα είναι uncut. Και στο Dragon Ball έχουν αφαιρέσει κάποιες σκηνές. Btwτι τιμές περίπου έχουν τα DVD που βγάζει η Deagostini;
Μόλις τώρα το είδα αυτό, τέλος πάντων. Χωριό με περίπτερο που πουλάει dvd;; Μπράβο! Εμείς εδώ μόνο ένα μπακάλικο έχουμε που του λείπουν πολύ βασικότερα πράγματα. Εμμμ, ξέφυγα. Μήπως ξέρεις πόσα επεισόδια έχει αυτό το dvd;
John246l- Active Member
- Number of posts : 87
Registration date : 2012-09-09
Aν θυμαμαι καλα γιατι τα μαζευα παλια καθε dvd εχει 4 επεισοδιαJohn246l wrote:Mamoru-chan wrote:Από ένα DVD Dragonball Z που έχει ξεμείνει στο περίπτερο του χωριού μου,9 ευρώ και 99 λεπτάJohn246l wrote:Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό που είπε ο King Syaoran: Τι εννοείς όταν λες ότι κανείς δεν έδωσε τα δικαιώματα για τη sailor moon στην Ελλάδα. Ότι και καλά παράνομα έγινε όλη η μεταγλώττιση; Όσο για την deagostini είναι σίγουρο πως αν κάνει μεταγλώττιση θα είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα, αλλά εννοείτε πως δεν θα είναι uncut. Και στο Dragon Ball έχουν αφαιρέσει κάποιες σκηνές. Btwτι τιμές περίπου έχουν τα DVD που βγάζει η Deagostini;
Μόλις τώρα το είδα αυτό, τέλος πάντων. Χωριό με περίπτερο που πουλάει dvd;; Μπράβο! Εμείς εδώ μόνο ένα μπακάλικο έχουμε που του λείπουν πολύ βασικότερα πράγματα. Εμμμ, ξέφυγα. Μήπως ξέρεις πόσα επεισόδια έχει αυτό το dvd;
Αυτό που έχω εδώ στο χωριό μου έχει τελικά την 4η ταινία...Σόρρυ για το λάθος...
Similar topics
» Sailor Moon ANT1
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon επεισόδιο 200 !!!!!!!
» Sailor Moon/ Point zero
» Sailor Moon STAR
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon επεισόδιο 200 !!!!!!!
» Sailor Moon/ Point zero
Page 1 of 1