Διαγωνισμός για τα 20 χρόνια της Sailor Moon **Παράταση**
+12
Moonbright
Mamoru-chan
johnangel
stavroylaki
King Syaoran
ange-chan1993
Luna
KouSeiya
Skream
alexia6272
marianthie
Queen Nehelenia
16 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Διαγωνισμός για τα 20 χρόνια της Sailor Moon **Παράταση**
Την καινούρια χρονιά που μας έρχεται η Sailor Moon κλείνει τα 20 της χρόνια.
Για να τα γιορτάσουμε αποφασίσαμε να κάνουμε έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό.
Ο καθένας θα μπορεί να λάβει μέρος ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του είτε ζωγραφίζοντας, είτε φτιάχνοντας 1 βίντεο, είτε συνθέτοντας 1 τραγούδι κ.τ.λ.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι : 20 Χρόνια Sailor Moon.
Κανόνες:
1) Διάρκεια: O διαγωνισμός θα κλείσει όταν μαζευτούν τουλάχιστον 20 συμμετοχές.
2) Μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην Queen Nehelenia είτε σε pm είτε σε e-mail.
3) Οι συμμετοχές δεν θα αναρτώνται στο φόρουμ από εσάς. Θα αναρτηθούν όλες μαζί συγκεντρωτικά στις 1 Ιανουαρίου 2012.
4) Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει μόνο 1 συμμετοχή.
5) Το θέμα της δημιουργίας σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα του διαγωνισμού: 20 χρόνια Σέιλορ Μουν.
6) Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση αλλά θα προτιμούσαμε η δημιουργία σας να είναι αποκλειστικά για αυτό το διαγωνισμό.
7) Οι πρώτοι 2 θα κερδίσουν από 1 συμβολικό δώρο σχετικό με τη σειρά, χορηγία των admin.
8) Ο πρώτος θα επιλεχτεί από την ομάδα του Wings of Destiny, ο δεύτερος θα εκλεχτεί με τη δική σας ψήφο.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δώρα, σύντομα.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Λίστα με τους συμμετέχοντες
1.marianthie
2.Johnagel
3.KouSeiya
4.ange-chan1993
5.kawaii Venus
6.Panthalassa
Last edited by Queen Nehelenia on Sat Sep 08, 2012 11:18 am; edited 5 times in total
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Re: Διαγωνισμός για τα 20 χρόνια της Sailor Moon **Παράταση**
Θέλω να δω πολλές συμμετοχές!
Καλλιτέχνες... σηκώστε τα μανίκια σας!
Καλλιτέχνες... σηκώστε τα μανίκια σας!
foverh idea paidia!!! erwthsh : se skitso 8elete mono thn Sailor Moon kai kati pou na leei gia ta 20 xronia dhmiourgeias ths h genikotera kati apo to anime h to manga ??
To ποιοι χαρακτήρες της σειράς θα απεικονίζονται σε αυτό που θα κάνετε είναι δική σας επιλογή (αν και το να λείπει η Sailor Moon θα είναι λίγο περίεργο xD )
Αυτό για το αν θα πρέπει να λέει για τα 20 χρόνια, να πω την αλήθεια, δεν το έχω σκεφτεί .. :p
Δεν το θεωρώ απαραίτητο πάντως!
Σημασία έχει η διάθεση κάποιου να ασχοληθεί καθώς και ο χρόνος που θα αφιερώσει για να το ετοιμάσει!
Αυτό για το αν θα πρέπει να λέει για τα 20 χρόνια, να πω την αλήθεια, δεν το έχω σκεφτεί .. :p
Δεν το θεωρώ απαραίτητο πάντως!
Σημασία έχει η διάθεση κάποιου να ασχοληθεί καθώς και ο χρόνος που θα αφιερώσει για να το ετοιμάσει!
a wraia giati exw hdh etoimo ena skitso mporw na to valw ?? ^^
Θα πρέπει να είναι κάτι καινούριο που θα κάνετε για τον διαγωνισμό και θα έχει σχέση με το θέμα 20 χρόνια Sailor Moonange-chan1993 wrote:a wraia giati exw hdh etoimo ena skitso mporw na to valw ?? ^^
Για οποιαδήποτε απορία σας κάντε reply εδώ.
Οι ενδιαφερόμενοι ας προσέλθουν.
Για οποιαδήποτε απορία σας κάντε reply εδώ.
paidia etoimazw kai egw kati an 8eleye valte me stis summetoxes 8a to steilw se PM suntoma ^^ euxaristw ^^
παιδια θα εκανα κατι...αλλα ο χρονος ειναι μικρος και ελαχιστος λογω που δεν ηξερα για τον διαγωνισμο..ασε που δεν εχω επνευση οποτε καλη τυχη στους διαγωνιζομενους!!!
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
παιδια, ετοιμαζω κατι και εγω. Μολις το τελειωσω θα το στειλω σε pm
Επειδή είχαμε μόνο 3 συμμετοχές. Ο διαγωνισμός θα πάρει παράταση για να μαζέψουμε περισσότερο κόσμο!
Θα το συζητήσω και με τους άλλους admin και θα σας δώσουμε την ακριβή ημερομηνία.
Θα το συζητήσω και με τους άλλους admin και θα σας δώσουμε την ακριβή ημερομηνία.
Παιδάκια είχαμε κανένα νέο από την τελική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών? Τσεκάρω συχνά το ποστ αλλά δεν βλέπω εξέλιξη. Καλό θα ήταν ανεξάρτητα από το αν έχουν κάτι έτοιμο όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, να το δηλώσουν. Έτσι ώστε να δουν τα παιδιά πόσο θα κρατήσει η παράταση και να το ανακοινώσουν. μ?
Δυστυχώς έχουμε πολύ λίγες συμμετοχές. Ενώ έχουμε πάνω από 25 άτομα που κατεβάζουν από το rapidshare μόνο 2-3 έχουν κάνει κάτι για το διαγωνισμό.
Φαίνεται είναι πιο εύκολο απλά να πατάn 1 κουμπί και να κατεβάζoyn παρά να κάνεις και οi ίδιοi δουλειά.
Δυστυχώς με 3 συμμετοχές δεν μπορούμε να έχουμε διαγωνισμό ;/
Οπότε περιμένουμε να μαζευτούν καμιά 10ρια άντε στην καλύτερη τουλάχιστον 5 για να είναι διαγωνισμός
;(
Φαίνεται είναι πιο εύκολο απλά να πατάn 1 κουμπί και να κατεβάζoyn παρά να κάνεις και οi ίδιοi δουλειά.
Δυστυχώς με 3 συμμετοχές δεν μπορούμε να έχουμε διαγωνισμό ;/
Οπότε περιμένουμε να μαζευτούν καμιά 10ρια άντε στην καλύτερη τουλάχιστον 5 για να είναι διαγωνισμός
;(
Δε νομίζω ότι είναι κάτι τόσο δύσκολο, ούτε ήρθαμε εδώ για να βγάλουμε το ταλέντο της χρονιάς! Και εγώ πήρα μέρος όχι τόσο για να κερδίσω, αλλά επειδή με ενδιαφέρουν τα σχόλια των μελών, και το "τζέρτζελο" που θα γινόταν με τις συμμετοχές... ^_^ χαχα!
Δε νομίζω ότι είναι κάτι τόσο δύσκολο, ούτε ήρθαμε εδώ για να βγάλουμε το ταλέντο της χρονιάς! Και εγώ πήρα μέρος όχι τόσο για να κερδίσω, αλλά επειδή με ενδιαφέρουν τα σχόλια των μελών, και το "τζέρτζελο" που θα γινόταν με τις συμμετοχές... ^_^ χαχα!
μπορώ να δηλώσω ακόμη συμμετοχή?
Guest- Guest
ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΛΑΒΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛNΩ E-MAIL???
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 20 χρόνια Sailor Moon!
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Fanfiction
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Fanfiction
Page 1 of 2