Αγαπημενη σας ταινια ανιμ;
+9
Mamoru-chan
marianthie
King Syaoran
makotosan
johnangel
Skream
Luna
Neo-RedRanger
KouSeiya
13 posters
Page 1 of 1
Αγαπημενη σας ταινια ανιμ;
Ποια ταινια ανιμε που ειδατε σας κατεπληξε;
Να κανω την αρχη
Αγαπημενη μου ταινια ειναι η Πριγκιπισσα Μονονοκε του Μιγιαζακι.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1_%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BA%CE%B5
ειναι μοναδικη ταινια. Παρα ολη τη βια της, κρυβει οικολογικα και αντιπολεμικα μηνυματα. Μου αρεσε επισης επειδη σπαει το τροπαριο Καλος-Κακος και διχαζει αυτον που το βλεπει, γιατι καμμια απο τις δυο πλευρες δεν ειναι απολυτα καλη ή απολυτα κακιά. η καθεμια εχει και το δικο της δικιο.
Να κανω την αρχη
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1_%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BA%CE%B5
ειναι μοναδικη ταινια. Παρα ολη τη βια της, κρυβει οικολογικα και αντιπολεμικα μηνυματα. Μου αρεσε επισης επειδη σπαει το τροπαριο Καλος-Κακος και διχαζει αυτον που το βλεπει, γιατι καμμια απο τις δυο πλευρες δεν ειναι απολυτα καλη ή απολυτα κακιά. η καθεμια εχει και το δικο της δικιο.
Re: Αγαπημενη σας ταινια ανιμ;
Yu-Gi-OH 3D Super Fusion-Bonds Beyond Time και να το BGM που μου αρέσει περισσότερο από εκεί μέσα
Last edited by Neo-RedRanger on Sun Dec 04, 2011 1:42 pm; edited 1 time in total
KouSeiya wrote:
Ax, θυμάμαι κι εγώ όταν την είχα δει μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά έχει κάτι σκηνές που σκιάζεσαι βρε παιδάκι μου.. :/
Neo-RedRanger wrote:Yu-Gi-OH 3D Super Fusion-Bonds Beyond Time
- Spoiler:
Skream wrote:Neo-RedRanger wrote:Yu-Gi-OH 3D Super Fusion-Bonds Beyond TimeΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ
- Spoiler:
Αυτός είσαι Skream
Οι ταινίες anime είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση, και απορώ πως αποφασίσατε μία! Έχω πάρα πολλές κατά νου που μου άρεσαν, όπως δουλειές του Hayao Miyazaki Spirited Away, Howl's moving Castle και την τελευταία από Studio Ghibli "The borrower Arrietty". Ακόμα αγαπημένη Grave of the Fireflies. Tην Yu-Gi-OH 3D την κατέβασα αλλά δεν την είδα ακόμα! Δεν ήξερα ότι είναι τόσο καλή! Αγαπάω Φαραώ και έτσι την κατέβασα, δεν είδα τη σειρά after Yugi...
Επίσης μου άρεσαν και οι 2 anime ταινίες πάνω στο ΘΕΙΚΟ Death Note.
Επίσης μου άρεσαν και οι 2 anime ταινίες πάνω στο ΘΕΙΚΟ Death Note.
Neo-RedRanger wrote:Yu-Gi-OH 3D Super Fusion-Bonds Beyond Time
Την λατρεύω!!!
makotosan wrote:Neo-RedRanger wrote:Yu-Gi-OH 3D Super Fusion-Bonds Beyond Time
Την λατρεύω!!!
Μεγαλώνει η παρέα βλέπω...
Tsubasa Tokyo Revelations και
Fate/Unlimited Blade Works
Fate/Unlimited Blade Works
Δεν έχω δει πολλές αλλά μου άρεσε πολύ αυτή
Φυσικά έχει και κάποια ανήθικα στοιχεία(τα αδέρφια που φιλιούνται)αλλά με συγκίνησε πολύ
Φυσικά έχει και κάποια ανήθικα στοιχεία(τα αδέρφια που φιλιούνται)αλλά με συγκίνησε πολύ
h agaphmenh moy.Mamoru-chan wrote:Δεν έχω δει πολλές αλλά μου άρεσε πολύ αυτή
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Mamoru-chan wrote:Δεν έχω δει πολλές αλλά μου άρεσε πολύ αυτή
Την εχω δει απειρες φορες ειναι απο της αγαπημενες μου ταινιες
miyazaki!!! <3
Howl's moving castle
Spirited Away
My Neighbor Totoro
kai genika ole ma oles oi tainies tou!!!!!!!!!! den mporw na 3exwrisw kapoia agaphmenh apo aytes ^^
Howl's moving castle
Spirited Away
My Neighbor Totoro
kai genika ole ma oles oi tainies tou!!!!!!!!!! den mporw na 3exwrisw kapoia agaphmenh apo aytes ^^
Αυτο ειναι αληθεια ολες του οι ταινιες ειναι υπεροχες και εχουν μια ιστορια καθε φορα αλλα απο της αγαπημενες μου ταινιες που καθε φορα που την βλεπω δακρυζω ειναι Howl's moving castle
είναι τέλειες κ μ υπέροχα νοήματα!!! και είναι και ταινίες π βλέπουν κ άτομα άσχετα με τα anime... έχει τύχει να συζηταμε για ταινίες με παιδια και να μ λένε για το spirited away ή το moveing castle ένω δεν παρακολουν anime γενικα! αυτο νομίζω αποδεικνύει την επιτυχία π έχουν!!!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Similar topics
» Τα αγαπημένα σας άνιμ και γιατί (δικαιολογήστε)
» Αγαπημένη επίθεση!
» Αγαπημένη σεζόν
» Ikuko Ito: Αγαπημένη Art Director Επεισοδίων
» [POLL] New moon ni koishite - Αγαπημένη σας εκδοχή
» Αγαπημένη επίθεση!
» Αγαπημένη σεζόν
» Ikuko Ito: Αγαπημένη Art Director Επεισοδίων
» [POLL] New moon ni koishite - Αγαπημένη σας εκδοχή
Page 1 of 1