Αγαπημένη σεζόν
+9
Usako
ksenia
Moonbright
marianthie
alexia6272
Luna
makotosan
Queen Nehelenia
Neo-RedRanger
13 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Αγαπημένη σεζόν Sailor Moon
Αγαπημένη σεζόν
Σίγουρα ο καθένας θα έχει μια σεζόν που θα του αρέσει περισσότερο.
Μπορείτε να ψηφίζετε περισσότερες από μία επιλογές την ίδια στιγμή
Μπορείτε να ψηφίζετε περισσότερες από μία επιλογές την ίδια στιγμή
Last edited by Neo-RedRanger on Sun Nov 13, 2011 12:13 pm; edited 1 time in total
Re: Αγαπημένη σεζόν
Δεν ξέρω, δύσκολη επιλογή, αν έπρεπε να ξεχωρίσω οπωσδήποτε κάποια, αυτή θα ήταν η Stars
Ναι και γω αυτές ξεχωρίζω ^^makotosan wrote:Εμένα προσωπικά μου αρέσει η Classic η Super και η Stars
Στην Super S μπορεί να είμαι εγώ η κακιά αλλά δεν αντέχεται η Τσιμπιούσα :S
Αν από την S πήγαινε κατευθείαν στο arc μου στην Stars δεν θα με πείραζε καθόλου
Στην Super S μπορεί να είμαι εγώ η κακιά αλλά δεν αντέχεται η Τσιμπιούσα :S
Αν από την S πήγαινε κατευθείαν στο arc μου στην Stars δεν θα με πείραζε καθόλου
Μιας και το ανέφερες, σε έχω βάλει στο SP5 της ιστορίας μου αλλά δυστυχώς δεν είχα τη χαρά να σε καταστρέψω εγώ, το φρόντισε η Kurai, η δίδυμη αδερφή της Bunny.
emena moy aresh, h Sailor Stars kai h Classic. oxi oti h ales sezon den moy aresoyn alla aytes xexorizo.
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
h classic giati moy arese poly oi anatropes kai oi mbanh pou metamorphonete se prigkipisa
Ούτε εμένα θα με πείραζε.
Μα είναι δυνατόν να αφιερώσουν ολόκληρο κύκλο πάνω στην Chibi-Usa(το κακομαθημένο) αξιολάτρευτο κοριτσάκι?
Ούτε εμένα θα με πείραζε.
Μα είναι δυνατόν να αφιερώσουν ολόκληρο κύκλο πάνω στην Chibi-Usa(το κακομαθημένο) αξιολάτρευτο κοριτσάκι?
Γιατί στο R τι κάνανε; Από τότε που ήρθε τα έκανε άνω κάτω τα κορίτσια
Όντωσ έχεις απόλυτο δίκιο και στην αρχή φαινόταν πολύ σατανική-διαβολικήNeo-RedRanger wrote:Ούτε εμένα θα με πείραζε.
Γιατί στο R τι κάνανε; Από τότε που ήρθε τα έκανε άνω κάτω τα κορίτσια
Εμ βέβαια Εσύ τι θα έκανες αν έμπαινε μέσα στα ρούχα σου και σου ζητούσε με επιμονή τον Ασημένιο Κρύσταλλο;
Η σκηνή αυτή είναι από τις αγαπημενες μου εκεί που η Usagi ονειρεύτεται το Mamoru ξυπνάει και βλέπει το σκιάχτρο να της ζητάει τον ασημένιο κρύσταλο η κακομοίρα η Usagi ζητάει βοήθεια από την Luna και ύστερα έρχεται όλη η οικογενειά της και την λένε ηλίθια!!
Και να ήταν το μόνο... Θες να φτιάξεις για παράδειγμα ένα βίντεο με αστείες φάσεις αλλά δε σε βλέπω να τελειώνεις...
Δράμα η κατάσταση.
Ορίστε ένα βίντεο που βρήκα στο youtube με αρκετές αστείες σκηνές στα ελληνικά https://www.youtube.com/watch?v=iKoFQOOtDS4
Ορίστε ένα βίντεο που βρήκα στο youtube με αρκετές αστείες σκηνές στα ελληνικά https://www.youtube.com/watch?v=iKoFQOOtDS4
Προσωπικά η αγαπημένη μου είναι η S και μετά η R. Στην πρώτη περίπτωση είναι η 1η φορά που εμφανίζονται οι outer senshi και που πολεμούν ολες οι sailor μαζί και στη δεύτερη (Dark Moon Clan arc) γιατί μαθαίνουμε το μέλλον της Usagi! Όπως και να έχει, η super s (αν και για έναν περίεργο λόγο μου είχε εντυπωθεί καλύτερα) είναι η πιο βαρετή αφού είναι γύρω απο την Chibi-usa...
Guest- Guest
Η Αγαπημενη μου σεζον ειναι η R το 2 μερος στο οποιο εμφανιζεται Chibi-usa κα μαθαινουμε για τον μελλων της μπανις και του μαμαρου. Μονο αυτη μπορω να πω οπως και για την classic και για το πρωτο μερος της R. Γιατι δυστυχως της τελευταιος σεζον δεν τις εχω δει αλλα χαρης το forum μας θα της εδω και εγω επιτελους και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειες
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Αγαπημένη επίθεση!
» Μια ερωτηση για την τριτη σεζον
» Opening για όλες τις σεζόν
» Αγαπημενη σας ταινια ανιμ;
» Ikuko Ito: Αγαπημένη Art Director Επεισοδίων
» Μια ερωτηση για την τριτη σεζον
» Opening για όλες τις σεζόν
» Αγαπημενη σας ταινια ανιμ;
» Ikuko Ito: Αγαπημένη Art Director Επεισοδίων
Page 1 of 2