Sailor Moon Live Action
+11
Skream
King Syaoran
ange-chan1993
Aeral
KouSeiya
Queen Nehelenia
Luna
makotosan
robinofonepiece2
marianthie
Neo-RedRanger
15 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Sailor Moon Live Action
Όλοι ξέρουμε το anime και το manga βέβαια, αλλά πάω στοίχημα ότι το Live Action δεν είναι τόσο γνωστό. Τι έχετε να πείτε όσοι το γνωρίζετε; Προσωπικά που το είδα σαν parody μου μοιάζει πιο πολύ.
Re: Sailor Moon Live Action
έχω δει και το live action kai ta mousical theatrika αλλα έχουν μπερδεψη στοιχεια απο το manga kai to anime και καποιος που δεν εχει διαβασει το manga μπερδευετε γιατι to original manga απο το ανιμε εχει τεραστειες διαφορες!!πάντως η περουκα τις σαιλορ μουν και αυτη που παιζη την σειλορ μουν ειναι αίσχος!!!!
- Number of posts : 132
Registration date : 2009-01-26
Όταν είχα πρωτοδεί το Live action νόμιζα και εγώ ότι ήταν παρωδία ειδικά με την Luna το λουτρινο εκεί που συναντάει πρώτη φορά την Usagi που είναι λες και της πετάνε ένα λόυτρινο παιχνίδι στο κεφάλι της και από τις μεταμορφώσεις μου άρεσαν λίγο είχαν πλάκα αυτό που δεν μου άρεσε όμως καθόλου ήταν τα μαλλιά τους που πριν μεταμορφωθούν είναι μαυρα-καστανά και μετά πλαστικές περούκες καρναβαλιού.
Άσε και το άλλο. Οι χαρακτήρες στο Live έχουν παραποιηθεί πολύ άγρια, δεν εννοώ την εμφάνιση αλλά το εσωτερικό, είναι σαν να βλέπεις άλλα άτομα, ειδικά ο δικός μου αγαπημένος χαρακτήρας είναι τελείως απωθητικός στο Live...
Κι εγώ είδα το πρώτο επεισόδιο (που είναι και το τελευταίο) και έσκασα στο γέλιο. Το έβλεπα με "ανάλαφρη" διάθεση γιατί αλλιώς θα με πιάναν τα νεύρα μου
Είναι αυτό που κάνεις όταν εκνευρίζεσαι, κρατάς ένα χαμόγελο με το ζόρι για να μην εκραγείς
Και ναι Makotosan, το πέτυχες
Και ναι Makotosan, το πέτυχες
Είναι να μην σκέφτομαι σκληρά!!
Και εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου.
Την αγαπώ!!
Και εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου.
Την αγαπώ!!
Αυτήν από το Live στη χαρίζω, ούτε να τη βλέπω δε θέλω, από το anime όμως κράτα απόσταση
Αυτή την αγκούρω από το live ούτε στον εχθρό μου.
Αλλά για σένα θα κρατήσω απόσταστη από την Anime makoto.
Στην Μάκο αγαπώ την εξυπνάδα ,της την δυναμή της, την επιμονή και την προσύλωσή της σε κάτι,την ομορφιά της,το ύψος της,το χαμόγελό της και πάνω απ'όλα είναι κορίτσι για σπίτι καθαρίζει και μαγειρυει απίστευτα!!!
Αλλά για σένα θα κρατήσω απόσταστη από την Anime makoto.
Στην Μάκο αγαπώ την εξυπνάδα ,της την δυναμή της, την επιμονή και την προσύλωσή της σε κάτι,την ομορφιά της,το ύψος της,το χαμόγελό της και πάνω απ'όλα είναι κορίτσι για σπίτι καθαρίζει και μαγειρυει απίστευτα!!!
Δεν συμφωνώ. Εγώ πιστεύω πως η Ρέη και η Μακότο ήταν οι ποίο πετυχημένες απ' όλο το cast
Καλά δεν μιλάω για το σενάριο. Η Ναόκο το έγραψε... αυτό τα λέει όλα. Η γυναίκα έχει πολλά θέματα...
Σαν φυσιογνωμίες μου άρεσαν.
Να ναι καλά ο άγιος άνθρωπος που πήρε το μανγκα της και το έκανε αυτό το υπέροχο anime
Σαν φυσιογνωμίες μου άρεσαν.
Να ναι καλά ο άγιος άνθρωπος που πήρε το μανγκα της και το έκανε αυτό το υπέροχο anime
Queen Nehelenia wrote:Δεν συμφωνώ. Εγώ πιστεύω πως η Ρέη και η Μακότο ήταν οι ποίο πετυχημένες απ' όλο το cast
Σε σχέση με τις υπόλοιπες,καλές είναι.
To exw dei to live action gia tin periergeia. mporw na pw apo tin arxi kai mexri ena simeio fainetai poli vareto, arxizei omws na ftiaxnei otan mpainoyn nea stoixeia. Gia kapoion pou tou arese kai to manga kai to anime, mporei sto telos na afisei thetika stoixeia. Mporei kai oxi.
i gnwmi mou
i gnwmi mou
Μπορεί να έχει περισσότερα στοιχεία από το manga μέσα αλλά περισσότερο για σάτιρα θα το πέρναγε κάποιος, ειδικά οι μάχες είναι για γέλια
Ειναι διαφορετικο, αυτο ειναι σιγουρο. Εμενα μου άρεσε μετα το 19-20, τα πριν σχεδον δεν βλεπονται. Και κυριως από το σημείο που βλέπουμε πολύ μινάκο. Δίνει ρεσιταλ η Venus στο Live Action... και η φιλεναδα της Usagi, δεν θυμαμαι ονομα, νομιζω Naru ήταν πολύ καλή ηθοποιος. Αλλα o Μαμορου ειναι ο αγαπημενος μου μακραν για αλλους λογους, χεχε
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Moon Pride Live
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor moon the rpg episode 44
» Moon Pride Live
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor moon the rpg episode 44