Sailor Moon Live Action
+11
Skream
King Syaoran
ange-chan1993
Aeral
KouSeiya
Queen Nehelenia
Luna
makotosan
robinofonepiece2
marianthie
Neo-RedRanger
15 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sailor Moon Live Action
ponemenh istoria ayto to live!!!!!1 mono h mako kai rei 8a sumfwnisw me to allo sxolio htan pio petyximenes!!!!kata t'allaa einai mia entelws ponemenh istrora!!! den 3erw an einai gia gelia h gia klamta h kai gia ta 2 mazi!!XD den to exw dei pote ektws apo elaxista skorpia kommatia tou alla 8a milisw eilikrina me apogohteyse!!!!
Μου άρεσε όλο αυτό το κυνήγι της Ουσάγκι και του Μαμόρου καθώς επίσης και οι 4 Σιτενό που είχαν πολυ περισσότερο χαρακτήρα από το άνιμ ή το μάνγκα.
Γενικότερα την έβλεπα αυτή τη σειρά περισσότερο ως σειρά-σαπουνόπερα παρά ως Σέιλορ Μουν . Αν δηλαδή δεν υπήρχε καθόλου η Σέιλορ Μουν και υπήρχε μόνο η Ουσάγκι θα ήταν πολύ πετυχημένη σειρά.
Για να μην ξεχάσω τον Μοτόκη που τον έβαλαν ζευγάρι με τη Μακότο κάτι για το οποίο χάρηκα πολύ. Ο Μοτόκη είναι πολύ βασανισμένος από τη Ρέηκα το ίδιο και η Μακότο και είναι και οι 2 πολύ καλοί άνθρωποι. Τους αξίζει να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Και να μη ξεχνιόμαστε Η ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΚΗ. Χα χα.
Αλλά ως Σέιλορ Μουν ήταν αίσχος. Η Μινάκο ψοφούσε όπως η Χοτάρου και είχε το χαρακτήρ Και των 3 άλλων outers επειδή δεν τις εβαλαν στη σειρά είχαν κόμπλεξ μάλλον.
Για να μημιλήσουμε για τη Σερένιτη Που ήταν σκύλα επειδή δεν είχε τον άντρα που ήθελε. ΠΟΙΑ η Σερένιτη το πνεύμα του καλού σκύλα. OMG.
Όπως είπα, σαν σειρά ήταν τέλεια. Πάντα οι Ιάπωνες έφτιαχναν τέλειες σαπουνόπερες. Αλλα ως ΣέιλορΜουν πνίγηκα
Γενικότερα την έβλεπα αυτή τη σειρά περισσότερο ως σειρά-σαπουνόπερα παρά ως Σέιλορ Μουν . Αν δηλαδή δεν υπήρχε καθόλου η Σέιλορ Μουν και υπήρχε μόνο η Ουσάγκι θα ήταν πολύ πετυχημένη σειρά.
Για να μην ξεχάσω τον Μοτόκη που τον έβαλαν ζευγάρι με τη Μακότο κάτι για το οποίο χάρηκα πολύ. Ο Μοτόκη είναι πολύ βασανισμένος από τη Ρέηκα το ίδιο και η Μακότο και είναι και οι 2 πολύ καλοί άνθρωποι. Τους αξίζει να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Και να μη ξεχνιόμαστε Η ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΚΗ. Χα χα.
Αλλά ως Σέιλορ Μουν ήταν αίσχος. Η Μινάκο ψοφούσε όπως η Χοτάρου και είχε το χαρακτήρ Και των 3 άλλων outers επειδή δεν τις εβαλαν στη σειρά είχαν κόμπλεξ μάλλον.
Για να μημιλήσουμε για τη Σερένιτη Που ήταν σκύλα επειδή δεν είχε τον άντρα που ήθελε. ΠΟΙΑ η Σερένιτη το πνεύμα του καλού σκύλα. OMG.
Όπως είπα, σαν σειρά ήταν τέλεια. Πάντα οι Ιάπωνες έφτιαχναν τέλειες σαπουνόπερες. Αλλα ως ΣέιλορΜουν πνίγηκα
ναι και εγω παραξενετηκα που εκαναν τετοια πατατα!!το ανιμε το εκαναν καταπληκτικο στην σειρα παρολο που εβαλε το χερι της και η ναοκο βγηκε χαλια μαλλον το κανανε περισσοτερο για πιτσιρικια παρα και για μεγαλητερες ηλικιες εμεις το ειδαμε το 93 αυτο η σειρα βγηκε το 2004
ναι και εγω παραξενετηκα που εκαναν τετοια πατατα!!το ανιμε το εκαναν καταπληκτικο στην σειρα παρολο που εβαλε το χερι της και η ναοκο βγηκε χαλια μαλλον το κανανε περισσοτερο για πιτσιρικια παρα και για μεγαλητερες ηλικιες εμεις το ειδαμε το 93 αυτο η σειρα βγηκε το 2004
drama to live action pragmati!!! eidika ayto p valane thn mianko na einai arrwsth kai na pe8ainei sto telos!!!?? e oxi!!! einai polu xontro!!!!! alla ti na prwtokathgorhsei kaneis sto live apo tis peroukes mexri to story!!!! :/
καλα το οτι πεθανε η μινακο ηταν κομματι χαλια και δεν στεκει ουτε στον μανγκα ουτε στο ανιμε μου την δηνουν λιγο γιατι το πραγματικο στορι ειναι το μανγκα αλλα ανιμε- λαιβ αξιον- μιουσικαλ και οτι αλλο εχουν βγαλει εχουν
παρει και εχουν αλλαξη χιλια πραγματα με αποτελεσμα να μπερδεουν τους φαν σε ασχημο σημειο στην προσπαθεια τους να βγαλουν κατι καινουργιο
παρει και εχουν αλλαξη χιλια πραγματα με αποτελεσμα να μπερδεουν τους φαν σε ασχημο σημειο στην προσπαθεια τους να βγαλουν κατι καινουργιο
Πλάκα πλάκα είχα φάει γερό κόλλημα με τη σειρά. Είχαν κάνει πολύ ωραίους χαρακτήρες. Αν δεν υπήρχε η Σέιλορ Μουν και ήταν απλά χαρακτήρες σε αυτές τις καταστάσεις θα μου άρεσε πολύ . Πολύ πετυχημένη σαπουνόπερα, πολύ αποτυχημένη Σέιλορ Μουν. Πλάκα πλάκα μου λείπει
Εμενα προσωπικα μου αρεσει και δεν μου αρεσει δεν ξερω γιατι γινεται αυτο αν το πετυχω πουθενα στο ιντερνετ θα το δω αλλα δεν θα τρελαθω κιολας αν χασω καποιο επεισοδιο η δεν κοιταξω να το βρω για να το δω
King Syaoran wrote:Πλάκα πλάκα είχα φάει γερό κόλλημα με τη σειρά. Είχαν κάνει πολύ ωραίους χαρακτήρες. Αν δεν υπήρχε η Σέιλορ Μουν και ήταν απλά χαρακτήρες σε αυτές τις καταστάσεις θα μου άρεσε πολύ . Πολύ πετυχημένη σαπουνόπερα, πολύ αποτυχημένη Σέιλορ Μουν. Πλάκα πλάκα μου λείπει
Για μεξικάνικο σήριαλ θα ήταν ότι πρέπει
Ξεκίνησα και εγώ να δω το live action αλλά μετά από μερικά επεισόδια το παράτησα. Δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρακτήρες, την Μινάκο την έκαναν πολύ ξινή ,τον Μαμόρου πολύ και καλά άντρακλα-μάγκα ,τον Μοτόκι στον κόσμο του...Η Άμη μου άρεσε πάντως, να λέμε και του στραβού το δίκιο !
Οσω για τα λούτρινα Λούνα, Άρτεμις το αφήνω ασχολίαστο !
Οσω για τα λούτρινα Λούνα, Άρτεμις το αφήνω ασχολίαστο !
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
Πολύ...χοντροκομμένο θα έλεγα! Μπααα ας μην σχολιάσω καλύτερα xD Είναι λίγο Fail η όλη κατάσταση αλλά έχει και κάποια θετικά χαρακτηριστικά (αν ψάξεις πολύ μπορεί και να τα βρεις χαχαχα)
Επισκέπτης- Guest
Αν είναι αυτό που γνωρίζω και εγώ (κάτι βίντεο με ανθρώπους αντί manga) είναι απλά φοβερό και θα μου άρεσε να ήταν έτσι τα επεισόδια πλέον γιατί τουλάχιστον για μένα μου δίνουν μια αίσθηση πραγματικότητας.
sailor_minare- Active Member
- Number of posts : 53
Registration date : 2015-07-28
pandav- Newcomer
- Number of posts : 15
Registration date : 2019-12-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Moon Pride Live
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor moon the rpg episode 44
» Moon Pride Live
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor moon the rpg episode 44