Ρέη * Έκλεισε
+10
stavroylaki
marianthie
Skream
Usako
SilenceGF55
alexia6272
Luna
Neo-RedRanger
Queen Nehelenia
King Syaoran
14 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ρέη * Έκλεισε
Καλη και εδω...
Ειδικα στο τελος οπου λες τα λογια πιο σιγα με παθος ηταν αρκετα εξυπνο...
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
Όπως είπα και την στην πρώτη σου προσπάθεια μου αρέσει η φωνούλα σου είναι πολύ γλυκιά.
Έχω δύο παρατηρήσεις όμως να κάνω.
1. Είσαι πολύ γλυκιά και διστακτική και δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην δυναμική Ρέη. Ίσος θα σου ταίριαζε η Άμη που είναι πιο ήσυχη.
2. Γιατί καρδούλα μου ψιθυρίζεις; Ντρέπεστε; Η μεταμόρφωση θέλει φωνή!! Πιστεύεις πως μπορείς να το δουλέψεις λίγο αυτό; Ενώ στην συγκινητική στιγμή παίζεις πολύ όμορφα, παρ όλα αυτά ψιθυρίζεις λες και φοβάσαι μην ξυπνήσεις την Ουσάγκη και το χαλάς.
1. Είσαι πολύ γλυκιά και διστακτική και δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην δυναμική Ρέη. Ίσος θα σου ταίριαζε η Άμη που είναι πιο ήσυχη.
2. Γιατί καρδούλα μου ψιθυρίζεις; Ντρέπεστε; Η μεταμόρφωση θέλει φωνή!! Πιστεύεις πως μπορείς να το δουλέψεις λίγο αυτό; Ενώ στην συγκινητική στιγμή παίζεις πολύ όμορφα, παρ όλα αυτά ψιθυρίζεις λες και φοβάσαι μην ξυπνήσεις την Ουσάγκη και το χαλάς.
Σε ευχαριστω παρα πολυ nehelenia μου για τα καλα σου λογια ναι το ξερω δεν τα πηγα και πολυ καλα σαν ρεη ειχε κλεισει λιγο η φωνη μου πρωχτες που το εφτιαχνα σημερα ειμαι καπως καλητερα θα ξαναδοκιμασω αν ειναι παλιQueen Nehelenia wrote:Όπως είπα και την στην πρώτη σου προσπάθεια μου αρέσει η φωνούλα σου είναι πολύ γλυκιά.
Σε ευχαριστω πολυ stavroylaki μουstavroylaki wrote:Καλη και εδω...
Queen Nehelenia wrote:Όπως είπα και την στην πρώτη σου προσπάθεια μου αρέσει η φωνούλα σου είναι πολύ γλυκιά.
Για μην ακούσουν οι κακοί και αποκαλυφθεί η ταυτότητά της
Με αυτα που λες nehelenia πιστευω πως θα μπορουσα να παιξω καλα το ρολο.....
Εχω σχετικα δυνατη φωνη και αν θελω υποκριτικα την κανω ανετα δυναμικη... Αν και στο παθος με φοβαμαι λιγο...
Στο τελος ενταξει πιστευω πως θα το ποιασω μια χαρα διοτι το φορτρε μου ειναι το δραματικο
Θα δοκιμασω... Θα βρω χρονο και θα δοκιμασω
Εχω σχετικα δυνατη φωνη και αν θελω υποκριτικα την κανω ανετα δυναμικη... Αν και στο παθος με φοβαμαι λιγο...
Στο τελος ενταξει πιστευω πως θα το ποιασω μια χαρα διοτι το φορτρε μου ειναι το δραματικο
Θα δοκιμασω... Θα βρω χρονο και θα δοκιμασω
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
Haruka-cheng
Kawaii Venus
Μας αρέσουν πολύ οι φωνές σας μας έχετε βάλει σε σκέψεις ^^
Θέλουμε να σας ακούσουμε σε όλους τους ρόλους!!
Kawaii Venus
Μας αρέσουν πολύ οι φωνές σας μας έχετε βάλει σε σκέψεις ^^
Θέλουμε να σας ακούσουμε σε όλους τους ρόλους!!
και εμένα μ άρεσες πολύ Queen Nehelenia! ταιριαζεις για ρεη!!!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Μμμ , θα συμφωνησω με τη haruka cheng πιστευω οτι η queen Nehelenia ειναι ιδανικη για το ρολο
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
πωπω χιλια μπραβο κοριτσια! μου φιαξατε το κεφι
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Τοσο αστεια το ειπαμε?
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
οχι απλα χαρηκα που υπηρξαν νεες συμμετοχες, γιατι αρκετο καιρο ειχε μεινει λιγο στασιμο το project και ηταν κριμα γιατι πραγματικα βλεπω πως υπαρχει μερακι για δουλεια
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
ναι! χαίρομαι π χάρηκες! Είναι πολύ ωραια ιδέα το project και θα έχει και πολύ πλάκα για όσους συμμετέχουν!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2