Moon Animate, Make up!
3 posters
Page 1 of 1
Moon Animate, Make up!
Ένα συλλογικό προτζεκτ όπου ένας μεγάλος αριθμός animators καλείται να επαναδημιουργήσει μία σκηνή του επεισοδίου 43 στο προσωπικό του στυλ. Οι σκηνές στην συνέχεια θα ενωθούν με τον ήχο του αμερικανικού dub.
Το προτζεκτ δεν εχει τελειώσει ακόμα, αλλα μπορείτε να δείτε μικρα αποσπάσματα εδώ:
http://moonanimate.tumblr.com/
Το προτζεκτ δεν εχει τελειώσει ακόμα, αλλα μπορείτε να δείτε μικρα αποσπάσματα εδώ:
http://moonanimate.tumblr.com/
vanakita- Moonlight Knight
- Number of posts : 114
Registration date : 2012-11-19
Re: Moon Animate, Make up!
Πολύ ενδιαφέρον!!! Θέλω πραγματικά να δω το τελικό αποτέλεσμα. Κρίμα όμως που το στυλ τους είναι τοσο αμερικάνικο.
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
Προσωπικα δεν με πειράζει που το στυλ μερικών είναι αμερικάνικο διότι θα χρησιμοποιήσουν τον αμερικάνικο ήχο που θεωρώ οτι θα ταιριάξει γάντι με κάποια από αυτά.
Και για να λέμε και την αλήθεια, βλεπω αρκετά αμερικάνικα prime time animation και το μάτι μου έχει συνηθίσει κάποια απο τα στυλ xD
Και για να λέμε και την αλήθεια, βλεπω αρκετά αμερικάνικα prime time animation και το μάτι μου έχει συνηθίσει κάποια απο τα στυλ xD
Μου άρεσε πάρα πολύ Είναι απίστευτο πώς συνδυάστηκαν όλα αυτά τα διαφορετικά στιλ τόσων animators και έφτιαξαν ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα!
Similar topics
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Crystal
» My Big Fat Sailor Moon Wedding
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Moon Crystal
» My Big Fat Sailor Moon Wedding
Page 1 of 1