Θέλω να μάθω Ισπανικά
+8
kawaii Venus
haruka-cheng
Mamoru-chan
Rorouli
Usako
King Syaoran
Luna
Moonbright
12 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Θέλω να μάθω Ισπανικά
Εκατσα και σκεφτηκα οτι θελω να μαθω καμια ξενη γλωσσα και αποφασισα μολις γυρισω θα κατσω να μαθω ισπανικα καθως ειναι η αγαπημενη μου γλωσσα και εχω βρει ενα τροπο να την μαθω χωρις να παω καν φροντηστιριο
Εσεις τι λετε παιδια;;
Εσεις τι λετε παιδια;;
Last edited by Moonbright on Tue Aug 20, 2013 12:28 pm; edited 1 time in total
Re: Θέλω να μάθω Ισπανικά
Θα ηταν τελεια luna μου θα μου αρεσε πολυ να καναμε μαζι μαθηματα ισπανικων Αν θες μπορω να σου πω το βιβλιο που θα παρω για να μαθω ισπανικα το εχει παρει μια γνωστη μου και εχει μαθει ισπανικα
Αμε μεσα ειμαι
Αυτο ειναι το βιβλιο παιδια
Μαθε μονος σου ισπανικα και ο ξενος τιτλος του βιβλιου ειναι Aprenge el spaniol solo Συνταξη επιμελεια Γιωργος Β Ματσουκας
Αυτο ειναι το βιβλιο παιδια
Μαθε μονος σου ισπανικα και ο ξενος τιτλος του βιβλιου ειναι Aprenge el spaniol solo Συνταξη επιμελεια Γιωργος Β Ματσουκας
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Γλυκάκι κ εγώ το livemocha χρησιμοποιώ για ολλανδικά (που το στειλε κι η χρύσα) κ είναι πολύ καλή σελίδα, βασισμένη στην αλληλοβοήθεια.
Από βιβλίο είχα κάνει το gente που είναι πολύ καλό επίσης!
ψάξου, τα ισπανικά είναι παντού!!τραγούδια, σειρές, ταινίες...ραδιόφωνο! βοηθάνε όλα!!!
καλή αρχή γλυκάκιιιιιι :***
ψάξου, τα ισπανικά είναι παντού!!τραγούδια, σειρές, ταινίες...ραδιόφωνο! βοηθάνε όλα!!!
Rorouli- Moonlight Knight
- Number of posts : 161
Registration date : 2012-04-19
Rorouli wrote:Γλυκάκι κ εγώ το livemocha χρησιμοποιώ για ολλανδικά (που το στειλε κι η χρύσα) κ είναι πολύ καλή σελίδα, βασισμένη στην αλληλοβοήθεια.
Οντως στα ισπανικα υπαρχουν πολλα πραγματα να δεις και να ακουσει και απο την στιγμη που τα ισπανικα ειναι η αγαπημενη μου γλωσσα ειπα να ασχοληθω και ολας
Gracias Rorouli μου
χαχαχα! Θυμήθηκα τον Joey από τα φιλαράκια που μάθαινε Γαλλικά από το κασετόφωνοMamoru-chan wrote:Εγώ χρησιμοποιώ την CultureAlley! Είναι πολύ καλό,να το πρώτο μάθημα:
Στο 1:46
Ωραίο βιντεάκι πάντως, μαθαίνεις και διάφορες πληροφορίες!
Καλα τι εχει γινει με τις ξενες γλωσσες... Κι εγω βρηκα ενα βιβλιο και μαθαινω ιταλικα και ψαχνω και φροντιστήριο για ιαπωνικα. Αλλα είναι ΠΟΛΛΑ τ λεφτα για φροντ.
Το livemocha παντως ειναι πολύ καλο
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
εχω βιβλιο σε pdf για Ιαπωνικα. Αν θελεις να τα προσπαθησεις μονη σου ή απλα να ρίξεις μια ματια, μπορω να σου το στειλωharuka-cheng wrote:Καλα τι εχει γινει με τις ξενες γλωσσες... Κι εγω βρηκα ενα βιβλιο και μαθαινω ιταλικα και ψαχνω και φροντιστήριο για ιαπωνικα. Αλλα είναι ΠΟΛΛΑ τ λεφτα για φροντ.
Και γενικα αν το θελει καποιος, ας μου πει ελευθερα.
Παντως στη Θεσσαλονικη ξερω μερος που μπορεις να μαθεις δωρεαν. Αρχισα περσυ εκει μαθηματα αλλα αναγκαστηκα να τα σταματησω, ομως φετος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναπαω. Σκεψου το
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Αλήθεια?? Και εψαχνα για δωρεαν κι εγω Θεσσαλονικη (απο καπου τ ειχα ακουσει) και δν τ εβρισκα XDUsako wrote:εχω βιβλιο σε pdf για Ιαπωνικα. Αν θελεις να τα προσπαθησεις μονη σου ή απλα να ρίξεις μια ματια, μπορω να σου το στειλωharuka-cheng wrote:Καλα τι εχει γινει με τις ξενες γλωσσες... Κι εγω βρηκα ενα βιβλιο και μαθαινω ιταλικα και ψαχνω και φροντιστήριο για ιαπωνικα. Αλλα είναι ΠΟΛΛΑ τ λεφτα για φροντ.
Και γενικα αν το θελει καποιος, ας μου πει ελευθερα.
Παντως στη Θεσσαλονικη ξερω μερος που μπορεις να μαθεις δωρεαν. Αρχισα περσυ εκει μαθηματα αλλα αναγκαστηκα να τα σταματησω, ομως φετος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναπαω. Σκεψου το
Τέλεια
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
kawaii Venus- Royal Guard
- Number of posts : 418
Registration date : 2012-08-21
Buena suerte, Moonbright! El español es una lengua muy hermosa y fácil
Συγχαρητηρια για την επιλογη της γλωσσας και καλή τύχη .
vanakita- Moonlight Knight
- Number of posts : 114
Registration date : 2012-11-19
fácil = ευκολος
και είναι όντως πολύ ευκολη και ωραία γλωσσα. καλη επιτυχια σε όσους την μαθαίνουν
και είναι όντως πολύ ευκολη και ωραία γλωσσα. καλη επιτυχια σε όσους την μαθαίνουν
vanakita- Moonlight Knight
- Number of posts : 114
Registration date : 2012-11-19
vanakita wrote:Buena suerte, Moonbright! :DEl español es una lengua muy hermosa y fácil
Muchas gracias vanakita
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2