Με αγάπη από εμάς για εσάς. Επεισόδιο 29 fandub
+12
alexia6272
stavroylaki
King Syaoran
Usako
Neo-RedRanger
Luna
marianthie
Skream
Mamoru-chan
ange-chan1993
Moonbright
Queen Nehelenia
16 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Με αγάπη από εμάς για εσάς. Επεισόδιο 29 fandub
Η ομάδα του Wings of Destiny (Queen Nehelenia, Luna, King Syaoran) επέλεξε και μεταγλώττισε για εσάς ένα πολύ αστείο και αγαπημένο στιγμιότυπο από το επεισόδιο 29. Ελπίζουμε να σας κάνουμε να γελάσετε!
Ουσάγκη: Queen Nehelenia
Μακότο: Luna
Μαμόρου: King Syaoran
Ο τύπος στο μαγαζί με τα ηλεκτρονικά: Queen Nehelenia
Λούνα: Luna
Ουσάγκη: Queen Nehelenia
Μακότο: Luna
Μαμόρου: King Syaoran
Ο τύπος στο μαγαζί με τα ηλεκτρονικά: Queen Nehelenia
Λούνα: Luna
χα χαχα !!πολυ καλο πω πω αυτο το ψηλεγκο μου την σπαει γιατι ετσι με λεει η μητερα τις κολλητης μου απο μικρη!!
τελικα ρε παιδια ο Μαμορου την Μπανη την λεει κουφιοκεφαλη η κεφτεδοκεφαλη η και τα δυο ...
Παντος ο Μαμορου μου εδωσε την εντυπωση οτι ζηλεψε που δυο κοριτσια κοβονται για το Μοτοκι και περισσοτερο για την Μπανη που την εβγαλε ακυρη και το ευχαριστηθηκε κιολας!!κακοςςςςςςςςςςς!!
τελικα ρε παιδια ο Μαμορου την Μπανη την λεει κουφιοκεφαλη η κεφτεδοκεφαλη η και τα δυο ...
Παντος ο Μαμορου μου εδωσε την εντυπωση οτι ζηλεψε που δυο κοριτσια κοβονται για το Μοτοκι και περισσοτερο για την Μπανη που την εβγαλε ακυρη και το ευχαριστηθηκε κιολας!!κακοςςςςςςςςςςς!!
αχαχαχαχα μπραβο παιδια!!! δεν εχω λογια! ειδικα αυτο το "πες τα" της Μακοτο μαρεσε παρα πολυ
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Re: Με αγάπη από εμάς για εσάς. Επεισόδιο 29 fandub
Δεν ξέρω αν το σκέφτεστε αλλά θα σας πρότεινα να κάνετε κι αλλά τέτοια
Ναι ήταν αρκετά καλό σας παρακαλούμε κάντε κι άλλα!Η δική μας προσφορά στα 20 χρόνια sailor moon,Sailor moon greek fandub...
Όπως ξέρετε θέλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα fandub ξεκινώντας από τις ταινίες αλλά δυστυχώς δεν έχουμε αρκετή συμμετοχή από εσάς. Χρειαζόμαστε άλλες 2 κοπέλες και τότε θα δείτε τι θαύματα θα κάνουμε!!
Μία από τις πρώτες προτεραιότητες είναι τα special επεισόδια που δεν υπάρχουν στα ελληνικά.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Χαιρόμαστε πολύ που σας άρεσε, την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι!
Μία από τις πρώτες προτεραιότητες είναι τα special επεισόδια που δεν υπάρχουν στα ελληνικά.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Χαιρόμαστε πολύ που σας άρεσε, την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι!
Ο λόγος που κάναμε αυτό το ερασιτεχνικό βίντεο ήταν για να σας δείξουμε ποιές είναι οι δυνατότητές μας. Κάναμε αυτό το βίντεο γιατί εδώ και πολύ καιρό προσπαθούμε να μαζέψουμε άτομα για να κάνουμε την ταινία.
Αναλογικά, αν 3 ερασιτέχνες μπορούν να κάνουν τέτοια δουλειά στα λόγοα, στην προσαρμογή διαλόγων, στην υποκριτική και στα ηχηττικά εφέ και στη μουσική, φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί.
Σημειωτέον ξαναγράψαμε από την αρχή τους διαλόγους και κάναμε μόνοι μας τη μουσική και τα ηχητικά εφέ. Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί σε μια πιο οργανωμένη δουλειά.
¨Αντε κορίτσια. Κάντε οντισιόν για τους ρόλους, να την ξεκινήσουμε πια αυτή την ταινία
Αναλογικά, αν 3 ερασιτέχνες μπορούν να κάνουν τέτοια δουλειά στα λόγοα, στην προσαρμογή διαλόγων, στην υποκριτική και στα ηχηττικά εφέ και στη μουσική, φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί.
Σημειωτέον ξαναγράψαμε από την αρχή τους διαλόγους και κάναμε μόνοι μας τη μουσική και τα ηχητικά εφέ. Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί σε μια πιο οργανωμένη δουλειά.
¨Αντε κορίτσια. Κάντε οντισιόν για τους ρόλους, να την ξεκινήσουμε πια αυτή την ταινία
πωπω δεν ηξερα οτι κανατε κατι τετοιο τωρα το ειδα!!
Ειναι τελειοοοοοοοο... η μακοτο σουπερ την λατρεψαααα...
αχ ειλικρινα να κανετε κατι αλλο παρομοιο...
Ειναι τελειοοοοοοοο... η μακοτο σουπερ την λατρεψαααα...
αχ ειλικρινα να κανετε κατι αλλο παρομοιο...
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
Πάντως όντως είστε όλα τα λεφτά,ειδικά εσύ Λούνα ήσουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
xaxaxa mpravo paidia eiste kataplhktikh. synaixeiste etsi...
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Alexia μας λείπει μόνο μια κοπέλα για να κάνουμε την ταινία. Τι λες είσαι μέσα;alexia6272 wrote:xaxaxa mpravo paidia eiste kataplhktikh. synaixeiste etsi...
na soy pw thn alhtheia tha to eithela poly na shmetexw kai egw alla moy leipei o apetoymenos eksoplismos kai den tha me phraze kai na ginomoyn ligo rezilh. me hxate ksana rwthsh kai sas eixa pei oti ntrepo moyn poly, twra omws me exei enthoysiash toso poly poy den me phrazh katholoy kai thelw poly na voeitheisw kai egw se aythn thn prospatheia poy kanete kias mhn ta kataferw... mporeite omws na moy peite ligo ti akrivos xriazete na parw giati eimai kai ligo asxeth!!!Queen Nehelenia wrote:Alexia μας λείπει μόνο μια κοπέλα για να κάνουμε την ταινία. Τι λες είσαι μέσα;alexia6272 wrote:xaxaxa mpravo paidia eiste kataplhktikh. synaixeiste etsi...
alexia6272- Royal Guard
ενα μικροφωνο τιποτα αλλο το φτηνοτερο που θα βρεις ειναι περιπου στα 10 ευρω μετα πας στο movie maker ηχογραφεις την φωνη σου και προσθετεις το βιντεο με τον ηχο..
αντε χαιρομε πρεπει να επιστρατεψουμε ολα τα κοριτσια γιατι αλλιος δεν γινετε τιποτα ασε που αν συνεχισουμε στην επομενη ταινια πολυ μετα υποθετω θελουμε αλλες 4 γυναικιες φωνες χοταρου-σετσουνα-χαρουκα-μιτσιρου
αντε χαιρομε πρεπει να επιστρατεψουμε ολα τα κοριτσια γιατι αλλιος δεν γινετε τιποτα ασε που αν συνεχισουμε στην επομενη ταινια πολυ μετα υποθετω θελουμε αλλες 4 γυναικιες φωνες χοταρου-σετσουνα-χαρουκα-μιτσιρου
Το μόνο που θέλει είναι μικρόφωνο τα άλλα τα έχει ο υπολογιστής ^^alexia6272 wrote:na soy pw thn alhtheia tha to eithela poly na shmetexw kai egw alla moy leipei o apetoymenos eksoplismos kai den tha me phraze kai na ginomoyn ligo rezilh. me hxate ksana rwthsh kai sas eixa pei oti ntrepo moyn poly, twra omws me exei enthoysiash toso poly poy den me phrazh katholoy kai thelw poly na voeitheisw kai egw se aythn thn prospatheia poy kanete kias mhn ta kataferw... mporeite omws na moy peite ligo ti akrivos xriazete na parw giati eimai kai ligo asxeth!!!Queen Nehelenia wrote:Alexia μας λείπει μόνο μια κοπέλα για να κάνουμε την ταινία. Τι λες είσαι μέσα;alexia6272 wrote:xaxaxa mpravo paidia eiste kataplhktikh. synaixeiste etsi...
Τα μικρόφωνα ευτυχώς δεν είναι ακριβά. Και γω θα παρω τώρα ένα καινούριο γιατί το παλιό μου δεν ακούγετε καθόλου καλά πλέον.
Αλλα δυστυχως δεν εχω την ησυχια που θελω για να κανω αυτο που θελω... Κατι τετοιο γινεται και στο fandub της ταινιας...
stavroylaki- Active Member
- Number of posts : 98
Registration date : 2011-12-03
wraia eyxareistw koritsia gia thn voeithia. tha to kanw kai elpizw na vgei esto kai ligo kalo. an xreiasto ligaki thn voeithiasas elpizo na me voeithisete shntoma tha anevaso to videaki. koritsia na dokimasw kapoio shgkekrimeno rolo h opiadipote???
alexia6272- Royal Guard
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Με αγάπη από μας. Επεισόδιο 194 fandub
» Πώς κάνουμε fandub σε ένα video/επεισόδιο?
» 永遠だけが二人を書ける Μόνο η Αιωνιότητα Φέρνει εμάς Κοντά
» Η Αιωνιότητα μόνο φέρνει εμάς κοντά! - Ελληνικά και Ιαπωνικά από μένα! ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
» Sailor Moon Crystal Season 3 trailer - Greek fandub
» Πώς κάνουμε fandub σε ένα video/επεισόδιο?
» 永遠だけが二人を書ける Μόνο η Αιωνιότητα Φέρνει εμάς Κοντά
» Η Αιωνιότητα μόνο φέρνει εμάς κοντά! - Ελληνικά και Ιαπωνικά από μένα! ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
» Sailor Moon Crystal Season 3 trailer - Greek fandub
Page 1 of 2