Fan Made Ζωγραφιές
+20
basilhs uchiha
vanakita
Dimitri96
maroulino
kawaii Venus
Rorouli
haruka-cheng
Usako
Mamoru-chan
ILoveHana
Moonbright
Queen Nehelenia
ange-chan1993
KouSeiya
King Syaoran
marianthie
Skream
Neo-RedRanger
alexia6272
Luna
24 posters
Page 1 of 41
Page 1 of 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Re: Fan Made Ζωγραφιές
pragmath! kai einai yperoxh.
alexia6272- Royal Guard
- Number of posts : 470
Registration date : 2011-11-10
Last edited by Neo-RedRanger on Wed Jan 18, 2012 7:16 pm; edited 2 times in total
Σχετικά με SM βάζουμε εδώ Neo, τα οικογενειακά σου σε άλλο θέμα
(Είναι όμως πολύ ωραία δουλειά ^^ )
(Είναι όμως πολύ ωραία δουλειά ^^ )
Πολύ μου άρεσε Λούνα. Χαχα φαίνεται ότι έχεις γάτες σπίτι σου χαχα.
Μια που μιλάμε για ζωγραφιές από φανς να και 1 δικιά μου. Είναι βέκτορ από την πόζα της Σούπερ Ες . Μου άρεσε πολύ αυτή η φωτό και είπα να την κάνω βέκτορ. Όταν δουλέψουμε το σάιτ θα ήθελα να κάνουμε κατηγορία ζωγραφιές φτιαγμένες από Έλληνες όσον αφορά τη Σέιλορ Μουν. Ελπίζω να σας αρέσει.
Μια που μιλάμε για ζωγραφιές από φανς να και 1 δικιά μου. Είναι βέκτορ από την πόζα της Σούπερ Ες . Μου άρεσε πολύ αυτή η φωτό και είπα να την κάνω βέκτορ. Όταν δουλέψουμε το σάιτ θα ήθελα να κάνουμε κατηγορία ζωγραφιές φτιαγμένες από Έλληνες όσον αφορά τη Σέιλορ Μουν. Ελπίζω να σας αρέσει.
Πολύ ωραίο αυτό που έκανες!
Περιμένω να κάνεις post το άλλο με την Μπάνη και τον Μαμόρου που μου είχες δείξει!
(έστειλα pm στον λογαριασμό της Nehelenia)
Last edited by Neo-RedRanger on Wed Jan 18, 2012 7:17 pm; edited 1 time in total
Λυπάμαι χάσατε... Δεν είναι η ChibiChibi. Είναι μία ακόμα κόρη της Bunny, η Kusagi, είναι χαρακτήρας ενός extra manga που έχει βγει και λέγεται Parallel Moon
Last edited by Neo-RedRanger on Wed Jan 18, 2012 7:20 pm; edited 1 time in total
Last edited by Neo-RedRanger on Wed Jan 18, 2012 7:21 pm; edited 1 time in total
Page 1 of 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Page 1 of 41