Sailor Moon σε άλλα anime
+10
kawaii Venus
Usako
haruka-cheng
Moonbright
Skream
ange-chan1993
marianthie
Luna
KouSeiya
Neo-RedRanger
14 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sailor Moon σε άλλα anime
Αν έχετε γερό μάτι σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κάποιος φτηνές απόπειρες κατά τη γνώμη μου μίμησης της Sailor Moon σε άλλα anime. Κάνοντας την αρχή θα σας δείξω 2 βίντεο που το αποδεικνύουν, αν έχετε κι άλλες πηγές, θα ήταν καλά να τις ρίξετε εδώ
Re: Sailor Moon σε άλλα anime
Neo-RedRanger wrote:
Χαχαχα!! Η Εξελ ειναι θεικη!!! Το συγκεκριμενο κλιπ ειναι απο ενα επεισοδειο που παρωδει το αμερικανικο και το ιαπωνικο ανιμεισιον και αυτη ειναι η πρωτη σκηνη. Και η φωνη της ειναι η ιδια με της Μπανι, κατι που στο τελος το διευκρυνιζει και η Εξελ μετα τον τυπο που λεει οτι η σειλορ μουν τελειωσε: "Σκασε! το ελεγα πολυ καλυτερα μεχρι προσφατα!"
Δεν είναι anime αλλά η φορεσιά της σίγουρα θυμίζει Sailor Moon.
Άλλωστε, η ίδια η ηθοποιός εχει δηλώσει ότι ήταν fan της σειράς.
KouSeiya wrote:Neo-RedRanger wrote:
Χαχαχα!! Η Εξελ ειναι θεικη!!! Το συγκεκριμενο κλιπ ειναι απο ενα επεισοδειο που παρωδει το αμερικανικο και το ιαπωνικο ανιμεισιον και αυτη ειναι η πρωτη σκηνη. Και η φωνη της ειναι η ιδια με της Μπανι, κατι που στο τελος το διευκρυνιζει και η Εξελ μετα τον τυπο που λεει οτι η σειλορ μουν τελειωσε: "Σκασε! το ελεγα πολυ καλυτερα μεχρι προσφατα!"
Δεν ξέρω αγαπητέ αν έχεις κοιτάξει καθόλου τους voice actors από δαύτο αλλά την Excel την έκανε η ίδια που έπαιζε και την SM.
Luna wrote:
Δεν είναι anime αλλά η φορεσιά της σίγουρα θυμίζει Sailor Moon.
την εχω δει την ταινια το στηλ στα ρουχα ειναι σηγουρα ιδιο με της σειλορ μουν αλλα η ταινια καμια σχεση
1η φορά το βλέπω εγώ αυτό πάντως.
Neo-RedRanger wrote:KouSeiya wrote:Neo-RedRanger wrote:
Δεν ξέρω αγαπητέ αν έχεις κοιτάξει καθόλου τους voice actors από δαύτο αλλά την Excel την έκανε η ίδια που έπαιζε και την SM.
ναι, φιλε μου αυτο εννοουσα . Ας πουμε οτι δεν το εξεφρασα με σωστο τροπο *sweatdrop*. Το ειχα αναφερει και στο ποστ με τα αγαπημενα ανιμε
uparxoun paara ma paaara polles apomimiseis!!!!! mexri prosfata eixa dei ena video p eixe polla clipakia apo anime mazemena ola mazi p me ton tropo tous "mimoutan" kommatia ths Sailor Moon 8a psa3w sto tube kai molis to vrw 8a to postarw!!!!!! giati ta anime den einai ena kai duo!!!! to video ayto xwrizotan se 2 parts!!!!!
Αυτό έψαχνα κι εγώ αλλά δεν το βρήκα, αν τελικά το ανακαλύψεις εσύ, ρίχτο αμέσως να τα δούμε πάλι όλα μαζί
ange-chan1993 wrote:evrika!!!! gia deiteoloi kala!!!!
Ακριβώς αυτό
2:53 λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?Neo-RedRanger wrote:Αν έχετε γερό μάτι σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κάποιος φτηνές απόπειρες κατά τη γνώμη μου μίμησης της Sailor Moon σε άλλα anime. Κάνοντας την αρχή θα σας δείξω 2 βίντεο που το αποδεικνύουν, αν έχετε κι άλλες πηγές, θα ήταν καλά να τις ρίξετε εδώ
Skream wrote:ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?Neo-RedRanger wrote:Αν έχετε γερό μάτι σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κάποιος φτηνές απόπειρες κατά τη γνώμη μου μίμησης της Sailor Moon σε άλλα anime. Κάνοντας την αρχή θα σας δείξω 2 βίντεο που το αποδεικνύουν, αν έχετε κι άλλες πηγές, θα ήταν καλά να τις ρίξετε εδώ
Παρωδια με ομοιοτητα φαινεται να επιτρεπεται. Για αντιγραφη κινησεων πρεπει να υπαρχει αδεια. Για Αναφορα Ονοματος πρεπει να δοθει μεγαλυτερη και πιο ακριβη αδεια. Γι'αυτο και σε καποια ανιμε οπως το Εξελ Σαγκα το αφηνουν σαν υπονοουμενο λεγοντας "Σειλορ *cencor*" ή δεν λενε τιποτα και απλα μιμουνται τα μαλια ή το σχεδιο ή χαρακτηρες γενικοτερα.
Skream wrote:ναι αλλα παραμενουν φτηνες απομιμησεις!
Για πλακα τα κανουν επομενως λιγο δυσκολο να ειναι και καλες xD
καλα τα ρουχα τις σερενιτη δεν περιμενα τεοια αντιγραφη η μια ειχε το φορεμα της πριγκιπισσα και η αλλη της νεο queenange-chan1993 wrote:evrika!!!! gia deiteoloi kala!!!!
μια guest εμφάνιση της usagi στις w.i.t.c.h.... είναι και μια κοπελίτσα π μοιάζει λιγουλάκι με τη setsuna... θα τη δείτε?
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
haruka-cheng wrote:μια guest εμφάνιση της usagi στις w.i.t.c.h.... είναι και μια κοπελίτσα π μοιάζει λιγουλάκι με τη setsuna... θα τη δείτε?
ωωωω το αγαπουσα το w.i.t.c.h! επαιρνα το comic του! <3
Usako- Royal Guard
- Number of posts : 319
Registration date : 2009-03-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sailor Moon 1 ποστ μου στο anime.gr που αξίζει να μοιραστώ μαζί σας.
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Υπότιτλοι Sailor Moon
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon games
» New Moon ni Koishite full version Cover - Sailor Moon Crystal s3 opening Greek Fandub
» Υπότιτλοι Sailor Moon
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon games
Page 1 of 2