Άλλες Sailor
3 posters
Page 1 of 1
Άλλες Sailor
Επειδή τώρα τελευταία άρχισα να βλεπω musical από Sailormoon αλλά και τα live action γιατί μέχρι πρότινος δεν γνωριζα την ύπαρξή τους, ηθελα να ρωτησω εσας που είστε πιο γνωστες (γνωστριες στο αντικειμενο Sailormoon, ποιες άλλες sailor εκτός anime, σας αρέσουν; Εμένα μαρέσει πολύ η Sailor Astarte!! έχω πάθει ψύχωση με την δέκατη senshi! (Μολις τελειωσα την R, μπαίνω στα Super αύριο αν δεν συνεχισω live action). Α και καθως αργά... καλο βράδυ σε ολες, όλους.
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
Re: Άλλες Sailor
Εμενα μου αρεσουν πολυ οι διδυμες, η Lethe και η Mnemosyne. Ειναι οι μονες "κακοι" που μπηκαν στο αντιπαλο πεδιο επειδη δεν ειχαν αλλη επιλογη και που καταλαβαν οτι η Sailor Moon δεν ηρθε για να φερει πολεμο αλλα ειρηνη μεταξυ παντων, επομενως και την αφησαν να ζησει.
Αν δεν σκοτωναν τις γατουλες, θα μου άρεσαν περισσότερο!!
Ειδικα οι ονομασιες τους, όπως και καθε ονομασια στο Sailormoon anime είναι καταπληκτικη και με ιστορια πισω της. Στο manga εμφανιζονται ποτέ; Θα ηθελα πολυ να τις δω
Παντως σε αυτο που λες, εχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά νομίζω στην ίδια παγίδα έπεσε και η Galaxia όταν πήγε να κλεισει το Χάος μέσα της, έγινε κακιά χωρις να το θελει Νομίζω αυτες οι τρεις ειναι πολύ "τυχερες", χαχα.
Edit: Μόλις πρόσεξα οτι αυτο το post ειναι το 666th του subforum, χαχαχαχα!!!
Ειδικα οι ονομασιες τους, όπως και καθε ονομασια στο Sailormoon anime είναι καταπληκτικη και με ιστορια πισω της. Στο manga εμφανιζονται ποτέ; Θα ηθελα πολυ να τις δω
Παντως σε αυτο που λες, εχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά νομίζω στην ίδια παγίδα έπεσε και η Galaxia όταν πήγε να κλεισει το Χάος μέσα της, έγινε κακιά χωρις να το θελει Νομίζω αυτες οι τρεις ειναι πολύ "τυχερες", χαχα.
Edit: Μόλις πρόσεξα οτι αυτο το post ειναι το 666th του subforum, χαχαχαχα!!!
Aeral- Active Member
- Number of posts : 70
Registration date : 2011-11-19
Aeral wrote:Αν δεν σκοτωναν τις γατουλες, θα μου άρεσαν περισσότερο!!
Δεν θα το δω ποτέ!
Aeral wrote:Στο manga εμφανιζονται ποτέ; Θα ηθελα πολυ να τις δω
Nαι. Εμφανιζονται στο τελος του Σταρς 5 για ενα καρε και καθ'ολη τη διαρκεια του Σταρς 6.
Similar topics
» Sailor Halloween!
» Sailor neptune& sailor uranus video
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Senshi Inc.
» Sailor neptune& sailor uranus video
» Sailor Moon Vol 1-2
» Sailor Moon Sfx
» Sailor Senshi Inc.
Page 1 of 1