Στα αγγλικά 2η έκδοση
+2
Red&Blue
King Syaoran
6 posters
Page 1 of 1
Στα αγγλικά 2η έκδοση
Στην αρχή όταν πρωτοείδα τα μάνγκα αυτά είπα, όχι πάλι θεέ μου. Μετά είδα τις καινούριες ζωγραφιές στα εξώφυλλα και είπα, πάνε τα παλιά εξώφυλλα. Διαβάζοντας όμως τυχαία ένα, συνειδητοποίησα πώς έχουνε κρατήσει τα ιαπωνικά ονόματα και οι σελίδες δεν είναι πλέον ανάποδα σαν σε καθρέφτη. Αντιθέτως έχουν κρατήσει την ιαπωνική διάταξη και πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει να τα αγοράσει κανείς γιατί παρότι είναι στα Αγγλικά είναι πολύ κοντά στα Ιαπωνικά.
Είναι χωρισμένα σε 12 βιβλία και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα μεγάλα βιβλιοπωλεία που πουλάνε μάνγκα.
Κυκλοφορούν και σε ομάδες vol 1-6 σε ένα κουτί με καινούριες ζωγραφιές και αρχές Οκτωβρίου βγαίνει και το δεύτερο κουτί vol 7-12
Τα συνιστώ για όποιον θέλει να περάσει ευχάριστα την ώρα του.
Box Vol 1-6
Box Vol 7-12
Είναι χωρισμένα σε 12 βιβλία και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα μεγάλα βιβλιοπωλεία που πουλάνε μάνγκα.
Κυκλοφορούν και σε ομάδες vol 1-6 σε ένα κουτί με καινούριες ζωγραφιές και αρχές Οκτωβρίου βγαίνει και το δεύτερο κουτί vol 7-12
Τα συνιστώ για όποιον θέλει να περάσει ευχάριστα την ώρα του.
Box Vol 1-6
Box Vol 7-12
Νομίζω, θα κάνουν κι άλλη επανέκδοση των τόμων σε μέγεθος Α4 και με έγχρωμες εικόνες.
Είχα διαβάσει τον πρώτο τόμο και μου φάνηκε πολύ καλός, αν και είχε κάποια λάθη στην μετάφραση. Μ' άρεσε που κράτησαν τα ιαπωνικά ονόματα και τη διάταξη.
Νομίζω, θα κάνουν κι άλλη επανέκδοση των τόμων σε μέγεθος Α4 και με έγχρωμες εικόνες.
Re: Στα αγγλικά 2η έκδοση
Παρακαλώ μόνο μη κάνετε διαφήμιση στα μαγαζιά που τα πουλάνε.
Ενας ξαδελφος μου οσα μανγκα εχει τα εχει αγορασει απο εκει και σε πολυ καλες τιμες
Τώρα περιμένω να έρθουν τα 11 και 12. Μάλλον τώρα έρχονται από Ιαπωνία γιατί μου είπαν θα έρθουν σε 3 βδομάδες
Κι εγω εχω μεχρι το 10 και είναι πολύ καλα!!!!!!!!!
haruka-cheng- Royal Guard
- Number of posts : 406
Registration date : 2012-08-20
Εντάξει! Συγνώμη! Απλά είχα δει κι άλλη φορά να αναφέρονται καταστήματα.King Syaoran wrote:Παρακαλώ μόνο μη κάνετε διαφήμιση στα μαγαζιά που τα πουλάνε.
Ωραία! Θα τα παραγγείλω!Moonbright wrote:Καλα το συγκεκριμενο μερος...... Εχει οτι θες απο μανγκα και αν λειπει κανενα μπορεις να τα παραγγειλεις και να σου τα φερει.
Ενας ξαδελφος μου οσα μανγκα εχει τα εχει αγορασει απο εκει και σε πολυ καλες τιμες
Εγώ δεν έχω τόσους πολλούς τόμους Τώρα ξεκίνησα να τα αγοράζω.
Characters Factory- Newcomer
- Number of posts : 37
Registration date : 2020-03-27
Page 1 of 1